HR | EN

Aktualni projekti

Everywhere international SMEs 2 (EIS 2)

Interreg Europe

CIlj projekta jest izrada analize poduzetnika izvoznika i utjecaj COVID-a na njihovo poslovanje nakon čega će se identificirati dobre prakse.

Festival kreativnih industrija

U.S. Department of State

Festival kreativnih industrija je projekt kojeg sačinjavaju 4 eventa. Kroz evente će se okupiti stručnjaci iz područja dizajna, IT-a, umjetnici i kreativci iz različitih sektora koji će prenositi svoje znanje kroz primjere dobre prakse. Kroz evente će se poticati kreativnost i poduzetništvo ciljnih skupina jačajući njihove vještine i znanja te poticanje suradnje u sektoru kreativnih industrija.

SCALing up in the creative industries for SMEs and self-employed

Erasmus+

Opći cilj projekta je razviti posebne alate za osposobljavanje zaposlenih u sektoru kreativnih i kulturnih industrija koji će im pružiti potporu kako bi poboljšali svoje kompetencije i vještine potrebne za jačanje konkurentske prednosti KKI sektora tako da održavaju ciklus kreativnog talenta, umjetničkog izražavanja, poduzetništva i ulaganja.

RegionArts

Interreg Europe

RegionArts (Enhancing SME growth through the integration of Artists in ICT projects) projekt temelji se na prepoznavanju umjetničkih i kreativnih procesa kao začetnika inovacija, pogotovo u informacijskim i komunikacijskim tehnologijama koje imaju dodirnu točku u mnogim područjima s umjetničkim procesima.

ECOS4IN

Interreg Central Europe

ECOS4IN (Cross-border Ecosystem for Industry 4.0) projekt teži jačanju industrije 4.0 uvođenjem digitalizacije u proizvodne procese i poslovanje.

Provedeni projekti

Food Tech Camp

U.S. Department of State

Kroz dvodnevni program povezat će se lokalne proizvođače hrane (OPG-ovi koji plasiraju svoje proizvode na tržnici) i druge osobe koje rade ili su povezani u nekoj od domena s hranom s IT stručnjacima, dizajnerima, nutricionistima, molekularnim i nanobiolozima, inženjerima hrane itd.

Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA

Europski fond za regionalni razvoj

Glavni cilj projekta je rješavanje nedostatnosti usluga informiranja za MSP-ove u Koprivničko-križevačkoj županiji s ciljem olakšavanja pristupa poslovnim znanjima, vještinama te stručnoj podršci.

Partnerstvo za sve 2

Cilj projekta "Partnerstvo za sve 2" je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja.

Izgradnja Inkubatora kreativnih industrija

Europski fond za regionalni razvoj

Stvaranje poticajnog poslovnog okruženja kako bi se osigurali preduvjeti za olakšan rast, razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

Everywhere International SME (EIS)

Interreg Europe

Razmjena znanja i međunarodnih seminara na temelju čega će se izraditi okvir za internacionalizaciju poslovanja u 6 koraka.

Ready, Steady, Go!

Europski socijalni fond

Organizacija četiri eventa s ciljem promocije poduzetništva i samozapošljavanja među mladima na području Koprivničko – križevačke županije.

Korak prema novim životnim mogućnostima

Program za razvoj ljudskih potencijala

Svrha projekta je uključivanje Roma i dugotrajno nezaposlenih osoba starijih od 40 godina u društvo i na tržište rada kako bi se smanjio broj korisnika socijalne pomoći.

Strossmerg

Flanders - Central andEastern Europe Programme

Promocija lokalnih poduzeća i hrvatskog gospodarstva u Flandriji, stvaranje strateškog plana za poslovne zone i poslovni inkubator u Koprivnici.

Adriafooquality

INTERREG III A

Stvaranje preko jadranske suradnje na području uzgoja zdravog i kvalitetnog voća, povrća i stoke, s naglaskom na porijeklo proizvoda kroz niz integriranih aktivnosti.

One stop shop za digitalizaciju poslovanja

Veličina fonta
Kontrast
Poveznice