HR | EN

Partnerstvo za sve 2

Enter Koprivnica kao partner u projektu odgovoran je za organizaciju dva bootcampa.

"IT bootcamp" je tromjesečni program gdje je cilj naučiti osnove programiranja i osnovne poduzetničke vještine ciljnu skupinu. Polaznike se želi educirati primjerima iz prakse, mentorirati ih davanjem zadataka, učiti ih kako razviti ideju i prezentirati ju. Nakon tromjesečne edukacije polaznici bi trebali biti spremni predstaviti svoje ideje od početnog stanja do gotovog rješenja potencijalnim poslodavcima, mentorima i zainteresiranoj publici. Ne postoji pisani program boot campa, već se edukacija razvija u suradnji s polaznicima.

"Taste the idea - food&tech bootcamp" želi mlade, nezaposlene osobe potaknuti na samozapošljavanje ili zapošljavanje stjecanjem znanja na  edukacijama i zanimljivim radionicama s fokusom na proizvodnju i pripremu hrane modernom tehnologijom u skladu s trendovima. Veliki fokus se stavlja na praktičan rad, učenju na primjerima iz prakse i interaktivnu edukaciju. Polaznici će imati priliku puno naučiti o uspješnom poslovanju i pretvaranju ideje u poduzetnički pothvat na temelju znanja i iskustva stručnih mentora i gosti predavača. Projekt "Partnerstvo za sve 2" odobren je za financiranje od strane Europske unije u okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost projekta: 1.999.427,02 HRK (sufinanciranje od strane EU je 99,08%)

Trajanje projekta: 30 mjeseci, od 14.05.2018. do 14.11.2020. godine

Partneri: Nositelj projekta je PORA KKŽ, a u projekt su uključena još 5 partnera Koprivničko-križevačka županija, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Enter Koprivnica d.o.o..


Za više informacija o EU fondovima

Za više informacija o Operativnom programu Učinkoviti ljudski potencijali

Veličina fonta
Kontrast
Poveznice