HR | EN

Stanari

Inkubator kreativnih industrija

AI PERCEPTION d.o.o.

Agencije za promidžbu (reklamu i propagandu)

AI PERCEPTION je agencija za promidžbu.

MSG GLOBAL SOLUTIONS d.o.o.

Ostale uslužne djelatnosti u vezi s informacijskom tehnologijom i računalima

The msg global office in Croatia was established in 2019 and is located in Zagreb. They primarily serve insurers and reinsurers in all lines of business but our business is also growing. Thanks to solution innovation and developments in digitalization, we also touch banking, commercial food production and other industries with our consulting services. Their expert teams plan and deploy a range of services and solutions to help large and mid-size clients succeed with business and IT strategies, including digital transformation.

AUTODESK d.o.o.

računalno programiranje

AUTODESK je američka multinacionalna softverska korporacija koja proizvodi softverske proizvode i usluge za industriju arhitekture, inženjeringa, građevinarstva, proizvodnje, medija, obrazovanja i zabave. Autodesk ima sjedište u San Franciscu, Kalifornija, a urede ima diljem svijeta.

SPECIALIS d.o.o.

računalne usluge

Specialis d.o.o. je tvrtka koja se bavi pružanjem računalnih usluga.

SETCOR d.o.o.

računalno programiranje

SETCOR pruža telekomunikacijske i cloud usluge te složena mrežna i sigurnosna rješenja sa data centrom u RH.

Dobar film

udruga za audiovizualnu djelatnost

Dobar film je djeluje u cilju promicanja i proizvodnje dobrog hrvatskog filma koji ponekad i lagano koketira sa žanrom. Uz domaću produkciju igranog filma te glazbenih spotova, Dobar film se usmjerava i na međunarodne suradnje prilikom razvoja i realizacije filmskih projekata, te na povezivanje s visokoprofiliranim stručnjacima i talentima. Osnivačica Dobrog filma je Karla Lulić, koja unutar udruge radi kao glavna producentica, redateljica i scenaristica.

ArhivPRO d.o.o.

usluge arhiviranja i skeniranja dokumentacije

Uspostava arhivskih sustava, dokumentalističkih muzejskih sustava, digitalnih knjižnica, institucionalnih repozitorija i digitalizacija građe kulturne baštine naše su djelatnosti. Vlastita, originalna programska rješenja koja nudimo izrađena su prema međunarodnim standardima i usklađena sa zahtjevima europske digitalne knjižnice EUROPEANA.

Kreativna točka

Obrt za promidžbu i usluge

Kreativni tim koji se bavi oblikovanjem vizualnih identiteta, izradom web stranica, vođenjem društvenih mreža, uređenjem interijera i iznajmljivanjem glazbene opreme.

Wrhovski d.o.o.

Marketinško i prodajno savjetovanje

Poduzeće za marketinško i prodajno savjetovanje osnovano 2011. koje profesionalnim i odgovornim pristupom i konkretnim rješenjima nastoji unaprijediti poslovanje zainteresiranim malim i srednjim poduzećima. Više o uslugama i mogućnostima suradnje s Vrhovski timom potražite na našoj web stranici.

Amondi Media

Agencija za digitalni dizajn

Kreativna media & IT development agencija specijalizirana za digitalni dizajn. Dizajniramo i razvijamo rješenja za moderni web dizajn koja su usmjerena na rezultate, razvijamo inovativne aplikacije i softver, pružamo strateški marketing za start-up tvrtke te male i srednje poduzetnike.

Marisha Studio d.o.o.

Digitalna agencija

Digitalna agencija. Bavi se informacijskim tehnologijama - vođenjem društvenih mreža, digitalnim ilustriranjem, fotografiranjem i  snimanjem videa, web dizajnom i digitalnim marketingom.

Photo Adria j.d.o.o.

Fotografske djelatnosti

Tvrtka koja se bavi fotografskim djelatnostima. Fotografiramo obitelji, parove, vjenčanja, krštenja i sve ostale svečane prigode. Naš stil je kombinacija dokumentarne i umjetničke fotografije.

Centar Zagrljaj

Obrt za poduku, izdavaštvo i proizvodnju

Obrt za poduku, izdavaštvo i proizvodnju je centar za pružanje podrške djetinjstvu i roditeljstvu koji kroz individualni, grupni i zajednički rad s djecom i odraslima naglasak stavlja na poticanje socioemocionalnog razvoja. 

Poduzetnički inkubator

AIFINITECH

obrt za poslovno savjetovanje i edukaciju

Poslovno savjetovanje i edukacija s naglasom na primjenu umjetne inteligencije u poslovanju - pomoć poslovnim subjektima da digitaliziraju svoje poslovanje uz primjenu prilagođenih alata umjetne inteligencije.

DIVERSA d.o.o.

Proizvodnja putnih i ručnih torba i slično

Proizvodnja i prodaja unikatnih, ručno oslikanih torbica i ruksaka od umjetne kože

VIKO AUTO

obrt za trgovinu

Trgovina automobilima i motornim vozilima lake kategorije

MERIDIZAJN

obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge

Meridizajn uključuje kreativnu ideju, grafičku pripremu te izradu i tisak raznih personaliziranih i promotivnih proizvoda koji odražavaju želje i potrebe kupaca.

JIM-TRANSPORTI D.O.O.

Cestovni prijevoz robe

LORY MANAGEMENT

obrt za savjetovanje, trgovinu i usluge

HAYAT d.o.o.

Trgovina na veliko dijelovima i priborom za motorna vozila

OMEGA

Djelatnosti agenata i posrednika osiguranja

Obrt za zastupanje u osiguranju.

KASTMZ

obrt za popravak obuće i proizvoda od kože

DE BOER d.o.o.

posredništvo u prodaji industrijske robe

MAKE ME UP BY PETRA

obrt za uljepšavanje, usluge i proizvodnju

Svojim klijentima pruža personaliziranu uslugu i radi sa svakom osobom individualno, prilagođavajući se njenim željama i potrebama. Raduje se svakoj prilici da svojim znanjem i vještinama pomogne ljudima da se osjećaju sigurnije i samopouzdanije u svojoj koži.

ArrsLog d. o. o.

Uslužne djelatnosti u vezi s kopnenim prijevozom

Tvrtka specijalizirana za pružanje logističkih usluga, prvenstveno za organizaciju međunarodnih i domaćih prijevoza za sve vrste tereta kroz zračni, cestovni, željeznički i pomorski segment.

ETM ELEKTROINSTALACIJE j.d.o.o.

Elektroinstalacijski radovi

Tvrtka koja se bavi pružanjem usluga elektroinstalacijskih radova.

Matić & Prlić zajednički odvjetnički ured

odvjetnički ured

Preko 20 godina iskustva u odvjetništvu i međunarodnoj prehrambenoj kompaniji što je kombinacija koja predstavlja jedinstveno rješenje na tržištu.

Savjetujemo domaće i strane klijente kao potpora svakodnevnom poslovanju, ali i na projektima kao što su spajanja i akvizicije, rješavanja nekretninskih pitanja, unapređenje korporativnog upravljanja i uređenje radno-pravnih odnosa, a punomoćnici smo u većem broju parničnih predmeta.

Agroporc d.o.o

Uzgoj svinja

Glavni predmet poslovanja tvrtke je poljoprivredna djelatnost. Agroporc d.o.o upisan je u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava 10.05.2013. godine. Usmjeren je na uspostavljanje moderne i održive svinjogojske proizvodnje i na ostvarivanje prihoda iz proizvodnje prasadi za tov.

KABINET PUTOKAZ

Ostalo obrazovanje i poučavanje

Kabinet putokaz je mjesto pružanja edukacijsko-rehabilitacijske podrške djeci, njihovim obiteljima i široj zajednici!

KLS d.o.o.

Posredovanje u trgovini specijaliziranoj za određene proizvode

KLS d.o.o. je hrvatska tvrtka utemeljena 2018 godine, specijalizirana za optimalna i efikasna rješenja pasivne zaštite od požara.

NECTO d.o.o.

veleprodaja

Necto d.o.o. je obiteljska firma osnovana 2012. godine sa sjedištem u Koprivnici. Od samih početaka poslovanja, osnovna djelatnost poduzeća je bila veleprodaja ljepila te ostalih proizvoda za obućarsku industriju te proizvodnju kožne galanterije.

S vremenom je ponuda proširena na ljepila za ostale industrije: papirna i kartonska industrija, grafička industrija, proizvodnja higjenskih potrepština, drvna industrija, proizvodnja madraca i jezgri, te ljepila za sva završna pakiranja u svim granama industrije.

HAMAG BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, agencija hrvatske vlade

Poduzetništvo, inovacije, investicije

Poduzetnicima pružamo podršku kroz sve razvojne faze njihovog poslovanja – od istraživanja i razvoja ideje
pa sve do komercijalizacije i plasmana na tržište.

Glas Podravine i Prigorja

novine i radio

Županijski tjednik i radio.

BC INSTITUT

sjemenarska tvrtka

Bc Institut osnovan je 1897. godine pod imenom Zemaljski kemijsko-analitički zavod. Od osnutka je više puta mijenjao naziv, a 1961. dobiva današnji. S vremenom se razvio u najveću instituciju iz područja oplemenjivanja ratarskog bilja u Hrvatskoj. Od 1997. Bc Institut d.d. Zagreb posluje kao dioničko društvo koje je registrirano kao znanstveno-istraživačka institucija. Poslovanje tvrtke organizirano je kroz znanstveno-istraživačke i poslovne timove. Tvrtkom rukovodi uprava društva, koja se nalazi u sjedištu na adresi Rugvica, Dugoselska 7.

Geomar Koprivnica d.o.o.

geodetski poslovi

Geodetski ured u Koprivnici za sve vrste geodetskih poslova
Područje rada: cijela Koprivničko-križevačka županija te područje susjednih županija (Međimurske, Varaždinske, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske)

Šurić logistika d.o.o.

Logistika

Tvrtka Šurić logistika d.o.o. osnovana je 2021. godine, a proizašla je iz obrta Logistika Šurić osnovanog 01.06.2006. te od tada pa do danas bilježe rast u vidu proširenja kapaciteta odnosno voznog parka kojim pokrivaju prijevozničke potrebe na teritoriju Hrvatske i okolnih zemalja. Sva vozila su opremljena suvremenim sustavom satelitskog praćenja i navigacije čime nude vrhunsku uslugu. Klijent u svakom trenutku može znati gdje se nalazi njegova roba na način da mu mogu ponuditi da sam prati status svoje pošiljke.
Posjeduju međunarodni certifikat bonitetne izvrsnosti AAA što je potvrda odgovornog i kvalitetnog poslovanja u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Wrhovski d.o.o.

Marketinško i prodajno savjetovanje

Poduzeće za marketinško i prodajno savjetovanje osnovano 2011. koje profesionalnim i odgovornim pristupom i konkretnim rješenjima nastoji unaprijediti poslovanje zainteresiranim malim i srednjim poduzećima. Više o uslugama i mogućnostima suradnje s Vrhovski timom potražite na našoj web stranici.

Autentik d.o.o.

Holistički pristup životu

Okupljamo različite djelatnosti u svrhu promicanja holističkog pristupa životu, zdravlju, samospoznaji i samoaktualizaciji. Firma se dijeli na dvije grane - Autentik spirit te Autentik trade & catering.

Marcus logistika d.o.o.

Logistika

Osnovana s ciljem pružanja olakšanog i pouzdanog prijevoza na međunarodnom i domaćem tržištu.

Sana delikatese d.o.o.

Prehrambeni proizvodi

Sana delikatese spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta kroz namaze, priloge i slastice jedinstvenog okusa te bogatih nutritivnih vrijednosti.

TH projekt d.o.o.

Projektiranje i nadzor

Projektiranje (izrada projektne dokumentacije: idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, projekt izvedenog stanja i snimak postojećeg stanja) te stručan nadzor nad izvođenjem termotehničkih (strojarskih) instalacija, što obuhvaća instalaciju plina, grijanja, hlađenja, klimatizaciju, ventilaciju i tehnološke instalacije raznih stambenih, poslovnih te proizvodnih objekata.

One stop shop za digitalizaciju poslovanja

Veličina fonta
Kontrast
Poveznice