HR | EN

Stanari

Inkubator kreativnih industrija

ECS Eurocomputer Systems d.o.o.

Projektiranje, inženjering i konzalting

ECS pruža usluge projektiranja, inženjeringa, konzaltinga, školovanja i izgradnje informacijskih sustava. Na projektnoj osnovi isporučuje cjelovita rješenja za informacijske sustave, i to od aplikativnih rješenja do složenih mreža, komunikacijskih i distribuiranih sustava.

GIS d.o.o.

Certifikacija, inspekcija i edukacija

GIS d.o.o. je specijaliziran za provedbu usluga certifikacije, inspekcije i edukacije prema međunarodnim ISO normama. Ovlašteni smo za izvršavanje usluga certifikacije na području RH, BiH, SLO, SRB, MNE, dok usluge inspekcije realiziramo za globalne korporacije poput Speedo, Nike, Dior, Gucci, Benetton i drugi.

Internet jelovnik d.o.o.

Digitalna agencija

Full service digitalna agencija koja se bavi razvojem web stranica, web shopova, mobilnih i poslovnih aplikacija, digitalnim grafičkim oblikovanjima te razvojem vlastitih proizvoda baziranih na umjetnoj inteligenciji, čija je uloga komunikacija s najvećim društvenim platformama (Google, YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter) koje služe za vrlo usko usmjeravanje marketinških oglasa prema krajnjim korisnicima.

Kreativna točka

Obrt za promidžbu i usluge

Kreativni tim koji se bavi oblikovanjem vizualnih identiteta, izradom web stranica, vođenjem društvenih mreža, uređenjem interijera i iznajmljivanjem glazbene opreme.

TestDome d.o.o.

Internet platforma za testiranje

TestDome d.o.o. s vanjskim partnerima razvija Internet platformu za testiranje te sadržaj za testiranje (pitanja i tekstove) i kupcima nudi uslugu testiranja kandidata prilikom zapošljavanja. Usluga se isporučuje u obliku softvera kao usluge (software –as-a-service – SaaS), a to je model u kojem se softver, u potpunosti dostupan za primjenu, ne nalazi na lokaciji korisnika i ne kupuje se, nego se iznajmljuje. Kupci su isključivo firme dominantno s engleskog govornog područja jer je sama platforma i sadržaj na njoj na engleskom jeziku.

Wrhovski d.o.o.

Marketinško i prodajno savjetovanje

Poduzeće za marketinško i prodajno savjetovanje osnovano 2011. koje profesionalnim i odgovornim pristupom i konkretnim rješenjima nastoji unaprijediti poslovanje zainteresiranim malim i srednjim poduzećima. Više o uslugama i mogućnostima suradnje s Vrhovski timom potražite na našoj web stranici.

Amondi Media

Agencija za digitalni dizajn

Kreativna media & IT development agencija specijalizirana za digitalni dizajn. Dizajniramo i razvijamo rješenja za moderni web dizajn koja su usmjerena na rezultate, razvijamo inovativne aplikacije i softver, pružamo strateški marketing za start-up tvrtke te male i srednje poduzetnike.

Marisha Studio d.o.o.

Digitalna agencija

Digitalna agencija. Bavi se informacijskim tehnologijama - vođenjem društvenih mreža, digitalnim ilustriranjem, fotografiranjem i  snimanjem videa, web dizajnom i digitalnim marketingom.

Beyond Pines

Filmmaking obrt

Filmmaking obrt Dinka Šimca. Prvenstvena aktivnost su pisanje, režija i montaža glazbenih spotova, reklama i kratkih filmova. 

Photo Adria j.d.o.o.

Fotografske djelatnosti

Tvrtka koja se bavi fotografskim djelatnostima. Fotografiramo obitelji, parove, vjenčanja, krštenja i sve ostale svečane prigode. Naš stil je kombinacija dokumentarne i umjetničke fotografije.

Poduzetnički inkubator

Autentik d.o.o.

Holistički pristup životu

Okupljamo različite djelatnosti u svrhu promicanja holističkog pristupa životu, zdravlju, samospoznaji i samoaktualizaciji. Firma se dijeli na dvije grane - Autentik spirit te Autentik trade & catering.

NANODIY d.o.o.

Tehnologija za tisak

Proizvodnja, razvoj i prodaja tehnologije za tisak na tekstil.

Marcus logistika d.o.o.

Logistika

Osnovana s ciljem pružanja olakšanog i pouzdanog prijevoza na međunarodnom i domaćem tržištu.

Light bulb creativity

Agencija za copywritting

Agencija za copywritting, kreiranje sadržaja, odnosno marketinških ideja, a to podrazumijeva: pisanje scenarija za reklame, osmišljavanje slogana i imena za proizvode te pisanje tekstova za letke, brošure, kataloge, web stranice i društvene mreže.

Pobis d.o.o.

Proizvodnja i prodaja

Specijalizirana tvrtka iz Koprivnice s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji brusnih i polirnih materijala, opreme i alata.

Ecomission d.o.o.

Zaštita na radu

Poslovi zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša te poslovi civilne zaštite. U sklopu poduzeća osnovano je i Učilište EcoMission koje provodi različite programe osposobljavanja.

Sana delikatese d.o.o.

Prehrambeni proizvodi

Sana delikatese spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta kroz namaze, priloge i slastice jedinstvenog okusa te bogatih nutritivnih vrijednosti.

TH projekt d.o.o.

Projektiranje i nadzor

Projektiranje (izrada projektne dokumentacije: idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, projekt izvedenog stanja i snimak postojećeg stanja) te stručan nadzor nad izvođenjem termotehničkih (strojarskih) instalacija, što obuhvaća instalaciju plina, grijanja, hlađenja, klimatizaciju, ventilaciju i tehnološke instalacije raznih stambenih, poslovnih te proizvodnih objekata.

Euro Toner d.o.o.

Maloprodaja i veleprodaja

Moderna kompanija maloprodaje i veleprodaje, uz certifikate Microsoft Registred Refurbisher i Hewlett Packard Business Partner, Dell Technologies Authorized Partner.

Luna Safety d.o.o.

Zaštita na radu

Pružanje usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša. Mlada tvrtka sa velikim ambicijama, u potpunosti predana pružanju kvalitetnih usluga svojim klijentima.

Zagrljaj

Obrt za poduku, izdavaštvo i proizvodnju

Obrt za poduku, izdavaštvo i proizvodnju je centar za pružanje podrške djetinjstvu i roditeljstvu koji kroz individualni, grupni i zajednički rad s djecom i odraslima naglasak stavlja na poticanje socioemocionalnog razvoja. 

Studio Julijana

Ljepota i kozmetika

Obrt za usluge ugradnje noktiju i trepavica. Osim navednog obrt nudi usluge šminkanja i japanskog iscrtavanja obrva.

JIT Logistika

Logistika

Suvremenom just in time organizacijom poslovnih procesa u kontekstu B2B koncepta pospješujemo distributivne mreže logističkih centara u informacijskom smislu.
Nudimo široku paletu usluga i znanja, a pretežito smo orijentirani na partnerske suradnje kao što su promidžba telekomunikacijskih usluga i potpomaganje produkcija za televizijske kuće.

Everlong

Obrt za dizajn, izdavaštvo i proizvodnju

Obrt za dizajn, izdavaštvo i proizvodnju. Nudi izradu unikatnih i personaliziranih proizvoda (slikovnica za djecu i odrasle, plakata, puzzli, pozivnica i sl.), usluge grafičkog dizajna i pripreme za tisak (izrada logotipa, posjetnica, letaka, brošura i sl.) te kreativna rješenja izvođačkih umjetnosti (pripremu i izvedbu kazališnih predstava, koncerata i sl.).

Polgrad d.o.o.

Graditeljstvo

Specijalni radovi u graditeljstvu. Od različitih PE materijala radimo podzemne komore za različite namjene, spremnike za tekuće i rasute medije, saniramo i oblažemo vodospreme.

One stop shop za digitalizaciju poslovanja