HR | EN

Stanari

Inkubator kreativnih industrija

Bijeli zec

grafički dizajn

Obrt za videosnimanje, dizajn i usluge čija je vlasnica Lara Pošta

KON2RE

dizajn i ručna izrada održivih proizvoda

AI PERCEPTION d.o.o.

Proizvodnja instrumenata i aparata za mjerenje, ispitivanje i navigaciju

Artemi-media

grafički dizajn

Mobilna informatika d.o.o.

računalno programiranje

Mobilna Informatika d.o.o razvija Repsly uslugu koja se sastoji od mobilne i web aplikacije za matičnu tvrtku Repsly lnc. Ona omogućuje povećanje efikasnosti zaposlenika na terenu, olakšavanjem skupljanja i analize podataka koji se prikupljaju.

Dobar film

udruga za audiovizualnu djelatnost

Dobar film je djeluje u cilju promicanja i proizvodnje dobrog hrvatskog filma koji ponekad i lagano koketira sa žanrom. Uz domaću produkciju igranog filma te glazbenih spotova, Dobar film se usmjerava i na međunarodne suradnje prilikom razvoja i realizacije filmskih projekata, te na povezivanje s visokoprofiliranim stručnjacima i talentima. Osnivačica Dobrog filma je Karla Lulić, koja unutar udruge radi kao glavna producentica, redateljica i scenaristica.

ArhivPRO d.o.o.

usluge arhiviranja i skeniranja dokumentacije

Uspostava arhivskih sustava, dokumentalističkih muzejskih sustava, digitalnih knjižnica, institucionalnih repozitorija i digitalizacija građe kulturne baštine naše su djelatnosti. Vlastita, originalna programska rješenja koja nudimo izrađena su prema međunarodnim standardima i usklađena sa zahtjevima europske digitalne knjižnice EUROPEANA.

Fox Box

grafički dizajn

Fox Box je kreativan studio za grafički dizajn nastao u naletu pozitivne energije dvojice simpatičnih i mladih dizajnera, više simpatičnih nego mladih. Upravo je grafički dizajn taj koji stvara prepoznatljivi brand i najbolji je način da se istaknete iz konkurencije sa modernim grafičkim rješenjima koja prate najnovije trendove u dizajnu.

ECS Eurocomputer Systems d.o.o.

Projektiranje, inženjering i konzalting

ECS pruža usluge projektiranja, inženjeringa, konzaltinga, školovanja i izgradnje informacijskih sustava. Na projektnoj osnovi isporučuje cjelovita rješenja za informacijske sustave, i to od aplikativnih rješenja do složenih mreža, komunikacijskih i distribuiranih sustava.

Kreativna točka

Obrt za promidžbu i usluge

Kreativni tim koji se bavi oblikovanjem vizualnih identiteta, izradom web stranica, vođenjem društvenih mreža, uređenjem interijera i iznajmljivanjem glazbene opreme.

Wrhovski d.o.o.

Marketinško i prodajno savjetovanje

Poduzeće za marketinško i prodajno savjetovanje osnovano 2011. koje profesionalnim i odgovornim pristupom i konkretnim rješenjima nastoji unaprijediti poslovanje zainteresiranim malim i srednjim poduzećima. Više o uslugama i mogućnostima suradnje s Vrhovski timom potražite na našoj web stranici.

Amondi Media

Agencija za digitalni dizajn

Kreativna media & IT development agencija specijalizirana za digitalni dizajn. Dizajniramo i razvijamo rješenja za moderni web dizajn koja su usmjerena na rezultate, razvijamo inovativne aplikacije i softver, pružamo strateški marketing za start-up tvrtke te male i srednje poduzetnike.

Marisha Studio d.o.o.

Digitalna agencija

Digitalna agencija. Bavi se informacijskim tehnologijama - vođenjem društvenih mreža, digitalnim ilustriranjem, fotografiranjem i  snimanjem videa, web dizajnom i digitalnim marketingom.

Beyond Pines

Filmmaking obrt

Filmmaking obrt Dinka Šimca. Prvenstvena aktivnost su pisanje, režija i montaža glazbenih spotova, reklama i kratkih filmova. 

Photo Adria j.d.o.o.

Fotografske djelatnosti

Tvrtka koja se bavi fotografskim djelatnostima. Fotografiramo obitelji, parove, vjenčanja, krštenja i sve ostale svečane prigode. Naš stil je kombinacija dokumentarne i umjetničke fotografije.

Zagrljaj

Obrt za poduku, izdavaštvo i proizvodnju

Obrt za poduku, izdavaštvo i proizvodnju je centar za pružanje podrške djetinjstvu i roditeljstvu koji kroz individualni, grupni i zajednički rad s djecom i odraslima naglasak stavlja na poticanje socioemocionalnog razvoja. 

Poduzetnički inkubator

NECTO d.o.o.

veleprodaja

Necto d.o.o. je obiteljska firma osnovana 2012. godine sa sjedištem u Koprivnici. Od samih početaka poslovanja, osnovna djelatnost poduzeća je bila veleprodaja ljepila te ostalih proizvoda za obućarsku industriju te proizvodnju kožne galanterije.

S vremenom je ponuda proširena na ljepila za ostale industrije: papirna i kartonska industrija, grafička industrija, proizvodnja higjenskih potrepština, drvna industrija, proizvodnja madraca i jezgri, te ljepila za sva završna pakiranja u svim granama industrije.

INTERMEDIA d.o.o.

trgovina

Intermedia d.o.o. je tvrtka osnovana 2004. godine u Koprivnici i od samog početka djelovanja pa sve do danas trudimo se ponuditi što bolju uslugu za naše korisnike.

HAMAG BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, agencija hrvatske vlade

Poduzetništvo, inovacije, investicije

Poduzetnicima pružamo podršku kroz sve razvojne faze njihovog poslovanja – od istraživanja i razvoja ideje
pa sve do komercijalizacije i plasmana na tržište.

Glas Podravine i Prigorja

novine i radio

Županijski tjednik i radio.

Knjigovodstveni obrt "Vincek"

knjigovodstveni poslovi

BC INSTITUT

sjemenarska tvrtka

Bc Institut osnovan je 1897. godine pod imenom Zemaljski kemijsko-analitički zavod. Od osnutka je više puta mijenjao naziv, a 1961. dobiva današnji. S vremenom se razvio u najveću instituciju iz područja oplemenjivanja ratarskog bilja u Hrvatskoj. Od 1997. Bc Institut d.d. Zagreb posluje kao dioničko društvo koje je registrirano kao znanstveno-istraživačka institucija. Poslovanje tvrtke organizirano je kroz znanstveno-istraživačke i poslovne timove. Tvrtkom rukovodi uprava društva, koja se nalazi u sjedištu na adresi Rugvica, Dugoselska 7.

Geomar Koprivnica d.o.o.

geodetski poslovi

Geodetski ured u Koprivnici za sve vrste geodetskih poslova
Područje rada: cijela Koprivničko-križevačka županija te područje susjednih županija (Međimurske, Varaždinske, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske)

Logistika Šurić, obrt za prijevoz, trgovinu i usluge

Logistika

Obrt Logistika Šurić osnovan je 01.06.2006. te od tada pa do danas bilježime rast u vidu proširenja kapaciteta odnosno voznog parka kojim pokrivaju prijevozničke potrebe na teritoriju Hrvatske i okolnih zemalja. Sva vozila su opremljena suvremenim sustavom satelitskog praćenja i navigacije čime nude vrhunsku uslugu. Klijent u svakom trenutku može znati gdje se nalazi njegova roba na način da mu mogu ponuditi da sam prati status svoje pošiljke.
Posjeduju međunarodni certifikat bonitetne izvrsnosti AAA što je potvrda odgovornog i kvalitetnog poslovanja u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Wrhovski d.o.o.

Marketinško i prodajno savjetovanje

Poduzeće za marketinško i prodajno savjetovanje osnovano 2011. koje profesionalnim i odgovornim pristupom i konkretnim rješenjima nastoji unaprijediti poslovanje zainteresiranim malim i srednjim poduzećima. Više o uslugama i mogućnostima suradnje s Vrhovski timom potražite na našoj web stranici.

Autentik d.o.o.

Holistički pristup životu

Okupljamo različite djelatnosti u svrhu promicanja holističkog pristupa životu, zdravlju, samospoznaji i samoaktualizaciji. Firma se dijeli na dvije grane - Autentik spirit te Autentik trade & catering.

Marcus logistika d.o.o.

Logistika

Osnovana s ciljem pružanja olakšanog i pouzdanog prijevoza na međunarodnom i domaćem tržištu.

Sana delikatese d.o.o.

Prehrambeni proizvodi

Sana delikatese spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta kroz namaze, priloge i slastice jedinstvenog okusa te bogatih nutritivnih vrijednosti.

TH projekt d.o.o.

Projektiranje i nadzor

Projektiranje (izrada projektne dokumentacije: idejni projekt, glavni projekt, izvedbeni projekt, projekt izvedenog stanja i snimak postojećeg stanja) te stručan nadzor nad izvođenjem termotehničkih (strojarskih) instalacija, što obuhvaća instalaciju plina, grijanja, hlađenja, klimatizaciju, ventilaciju i tehnološke instalacije raznih stambenih, poslovnih te proizvodnih objekata.

Euro Toner d.o.o.

Maloprodaja i veleprodaja

Moderna kompanija maloprodaje i veleprodaje, uz certifikate Microsoft Registred Refurbisher i Hewlett Packard Business Partner, Dell Technologies Authorized Partner.

Luna Safety d.o.o.

Zaštita na radu

Pružanje usluga iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša. Mlada tvrtka sa velikim ambicijama, u potpunosti predana pružanju kvalitetnih usluga svojim klijentima.

One stop shop za digitalizaciju poslovanja

Veličina fonta
Kontrast
Poveznice