HR | EN
Poduzetništvo

Poduzetnici pitaju – gradonačelnik i zamjenica gradonačelnika na “vrućem stolcu”!

Već tradicionalno, ponavljamo susret poduzetnika s gradonačelnikom i zamjenicom gradonačelnika! Povodom Dana Grada Koprivnice, gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž opet sjedaju na „vrući stolac“!

Kao poduzetnik se sigurno susrećete sa svakodnevnim izazovima u poslovanju. Iskoristite priliku i pitajte predstavnike Grada pitanja vezana uz poduzetništvo na lokalnoj razini! Od općenitih pitanja o gospodarstvu grada Koprivnice do specifičnih tema poput mjera poticanja poduzetništva, poreza, poduzetničke infrastrukture, poduzetničkih zona, olakšica za investitore i slično. Nemojte se bojati pitati sve što vas zanima!

Pridružite nam se u coworking prostoru novog Inkubatora kreativnih industrija na adresi Trg dr. Žarka Dolinara 18, Koprivnica, 8. studenog s početkom u 10.00h! Gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž na „vrućem stolcu“!

Događaj je zamišljen kao neformalno druženje i povezivanje predstavnika Grada Koprivnice s poduzetnicima uz otvorenu komunikaciju, s naglaskom na poduzetničke teme, interakciju i komunikaciju s ciljem poticanja rasprave i rješavanja poduzetničkih izazova.

Moderatorica diskusije je Martina Mak, direktorica poduzeća Enter Koprivnica.

Poboljšajmo poduzetničku klimu u gradu! Odazovite se na naš poziv!

04 11/2019
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice