HR | EN
Poduzetništvo

Enter ugostio partnere projekta SCALE SMEs

ENTER Koprivnica bio je domaćin sastanka projektnih partnera projekta "SCALE SMEs - SCALing up in the creative industries for SMEs and self-employed".

Enter je dio projektnog tima koji je radio na provedbi projekta osmišljenog za pružanje podrške kreativnom i kulturnom sektoru. Kroz projekt su osmišljeni kreativni alati za osposobljavanje zaposlenika u sektoru kreativnih i kulturnih industrija kojima se željelo pružiti potporu zaposlenima u sektoru kako bi unaprijedili svoje kompetencije i vještine te postali konkurentniji na tržištu.

Sastanak je održan 29. rujna 2022. u prostorijama Inkubatora kreativnih industrija u Koprivnici. Uz domaćine iz Hrvatske, sastanku su prisustvovali partneri iz Španjolske, Grčke, Slovenije i Italije. S obzirom na to da je ovo bio posljednji sastanak partnera, partneri su se fokusirali na tekuće teme projekta - online višejezičnu platforma za obuku, diseminacijske aktivnosti te financijska i upravljačka pitanja.

S obzirom da je ENTER taj dan bio domaćin konferencije "Kreativni (ne)red", organizirane u sklopu projekta SCALE SMEs, partneri su imali priliku sudjelovati na konferenciji i umrežiti se s predavačima i posjetiteljima iz kulturnih i kreativnih industrija. Također su imali priliku sudjelovati na konferenciji za novinare.

Projekt „SCALing up in the creative industries for SMEs and self-employed“ je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

 

30 09/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice