HR | EN
Poduzetništvo

Koprivničkom poduzetniku nagrada za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i JI Europi!

Međunarodni odbor za poticanje poduzetništva donio je odluku o dodjeli NAGRADE I PRIZNANJA ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI „STVARATELJI ZA STOLJEĆA”: poduzetničkoj potpornoj instituciji „KOPRIVNIČKI PODUZETNIK“ d.o.o, Koprivnica.

54 predlagača predložilo je ukupno 98 kandidata iz 7 zemalja (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Italija, Makedonija, Njemačka i Srbija). Tajništvo Projekta eliminiralo je kandidate koji nisu zadovoljavali osnovne propisane preduvjete te, zbog velikog broja prijedloga, sačinio prvu selekciju potencijalnih kandidata. Potom je neovisnom Međunarodnom odboru za dodjelu nagrada i priznanja kojeg čini 13 članova dostavljeno 49 prijedloga kandidata na dalje razmatranje i odlučivanje pri čemu su na temelju najboljih kvalifikacija (postignuća u dosadašnjem radu, nagrada i priznanja) odabrali laureate.

Nagrade se dodjeljuju u 6 kategorija: za životno djelo u poduzetništvu, doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi, razvoj ideja, inovacija i investicija, posebnu poduzetničku inicijativu, doprinos promociji poduzetništva te nagradu “Mladi stvaratelji za stoljeća”.

Koprivničkom poduzetniku će nagrada za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi biti uručena 3. ožujka u Dubrovniku u sklopu 5. Regionalnog summita poduzetnika “300 najboljih”.

Projekt promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe “Stvaratelji za stoljeća” ima dugoročnu zadaću da kreira ambijent za nova stvaranja i izrastanje novih generacija stvaratelja za stoljeća kroz odavanje priznanja institucijama koja su svojim radom dala doprinos razvoju poduzetništva.

20 02/2018
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice