HR | EN
Poduzetništvo

Globalni tjedan poduzetništva u Koprivničkom poduzetniku

Global Entrepreneurship Week je manifestacija koja se održava jednom godišnje diljem svijeta, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora poslova koji pokreću startup-e i provode ideje u stvarnost i potiču ekonomski rast svoje zajednice. Tijekom jednog tjedna u studenom svake godine, GEW inspirira ljude kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti da istraže svoje potencijale kao poduzetnici i inovatori.

GEW se dosad proširio u preko 160 zemalja diljem svijeta te će se ove godine održati 12-18. studenog 2018. Koprivnički poduzetnik otvoriti će svoja vrata zainteresiranoj javnosti kako bi im predstavio svoj rad i rad inkubiranih poduzeća. Također, ugostiti ćemo studente Sveučilišta Sjever te učenike Gimazije Fran Galović.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 16. studenoga (petak), u 16 sati, u Koprivničkom poduzetniku (coworking dvorana).

Zanimljiva i dinamična izlaganja problema koja vode do jednostavnih i inovativnih rješenja vodilje su ovog događaja!

Upoznajte uspješna inkubirana poduzeća koja će predstaviti svoj rad te našim gostima, studentima preddiplomskog studija smjer Poslovanje i menadžment u medijima, prezentirati izazov / problem s kojim se susreću u svakodnevnom poslovanju koji će im poslužiti kao case study. Koji su problemi s kojima se susreću moderni poduzetnici? Što bi voljeli poboljšati u svom poslovanju? Kako su se upustili u poduzetnički pothvat? Cilj je studentima prikazati realne poslovne situacije i potaknuti ih na rješavanje konkretnih poslovnih problema te smo uvjereni da će i ostalim zainteresiranim posjetiteljima biti zanimljivo sudjelovati u ovom događaju. Očekujemo da će iz ovog događaja proizaći zanimljiva rješenja poslovnih situacija te da ćemo Vas zainteresirati za vlastiti poduzetnički pothvat.

Vidimo se!

13 11/2018
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice