HR | EN
Poduzetništvo

Obilježili smo Globalni tjedan poduzetništva uz odličnu atmosferu, puno pitanja i novih informacija

U petak, 16.11.2018. obilježen je Globalni tjedan poduzetništva u Koprivničkom poduzetniku. Global Entrepreneurship Week je manifestacija koja se održava jednom godišnje diljem svijeta, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora poslova koji pokreću startup-e i provode ideje u stvarnost i potiču ekonomski rast svoje zajednice. Tijekom jednog tjedna u  studenom svake godine, GEW inspirira ljude kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti da istraže svoje potencijale kao poduzetnici i inovatori.

Koprivnički poduzetnik otvorio je svoja vrata zainteresiranoj javnosti kako bi im predstavio svoj rad i rad inkubiranih poduzeća. Poduzetnici iz poduzeća Pobis, Vrhovski i Apea predstavili su svoja poduzeća te su postavili zadatke studentima Sveučilišta Sjever koji će im poslužiti kao case study. Studenti će kreirati inovativna poslovna  rješenja za stvarne poslovne situacije i probleme iz poslovanja te ih u doglednom vremenu predstaviti poduzetnicima. Događaju je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Koprivnice gospođa Ksenija Ostriž koje je studente informirala o aktualnostima u Koprivnici koje se tiču studenata te ih je pozvala na razgovor i suradnju.

Zanimljiva i dinamična izlaganja problema koja vode do jednostavnih i inovativnih rješenja bile su glavne odrednice ovog događaja.

19 11/2018
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice