HR | EN
Blog

Nova generacija poduzetnika – kako postati uspješan youtuber?

Marko Petković poznat kao The Dark Den, uzgajivač je neobičnih kućnih ljubimaca. Za sebe će reći da je zaljubljenik u prirodu i životinje koje kao mali nije smio držati u stanu. Entuzijast i hobist, odmalena se bavi skate-anjem i snimanjem videa. Kada je nabavio prve tarantule vidio je da nema kvalitetnih videa na tu temu i tada je sve krenulo. Danas je uspješan youtuber, a što nam je sve rekao, možete pogledati u našem intervjuu:

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Intervju služi za informiranje o novostima iz područja poduzetništva - trendovi i noviteti iz različitih područja (npr. kako zaraditi putem youtube kanala, uvođenje nove tehnologije – ovisno o atraktivnosti teme), a  vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/    

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/ 

 

 

22 07/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice