HR | EN
Događanja

Poduzetnički inkubator posjetili studenti s prestižnog Sveučilišta u Michiganu!

Poduzetnički inkubator je dana 1. ožujka ugostio grupu od 23 studenta preddiplomskog studija, smjer Business Administration s prestižnog Sveučilišta u Michiganu (Ross School of Business). Grupa studenata zajedno s predstavnicima Zagrebačke škole ekonomije i managementa na studijskom putovanju obilazi hrvatska poduzeća.

U posjetu Koprivnici, ugostio ih je gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić zajedno sa zamjenicom gradonačelnika Ksenijom Ostriž, te je održana prezentacija o projektima koje provodi Grad Koprivnica.

Nakon prijema kod gradonačelnika, studenti su posjetili Poduzetnički inkubator gdje su im predstavnici Koprivničkog poduzetnika predstavili rad poduzeća te fondove Europske unije.

Također, poslovanje su im predstavili i predstavnici poduzeća Nanodiy i Codebox koji su stanari Poduzetničkog inkubatora. Nakon posjeta Inkubatoru, studenti su išli u obilazak proizvodnih pogona poduzeća Eurospužva, nakon čega su se zaputili na ručak i kušanje vina u Vinariju Kostanjevec u Rasinji.

Zadovoljstvo stečenim novim znanjima nisu krili niti sami studenti kojima će ovo putovanje, kao i nama, ostati u lijepom sjećanju.

02 03/2018
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice