HR | EN
Edukacije

Naučite ostaviti pravi dojam u 60 sekundi! Prijavite se na edukaciju!

Kad se nađete u poziciji u kojoj trebate kratko i uspješno predstaviti sebe, svoj rad, posao ili tvrtku, znate li kako ostaviti pravi dojam u 60 sekundi i osigurati da vas sugovornik zapamti? Prisjetite se, među stotinama ljudi koje ste do sad upoznali samo nekolicina vam se učinila toliko zanimljivima da ste odmah poželjeli surađivati s njima. Oni su imali dobar “pitch” – znali su dobro pojasniti tko su, što rade i zašto to rade. Vaš brend (sveukupnost vašeg dojma, vizuala, predstavljanja, kvalitete i sl.) razlog je zbog čega netko bira upravo vas i ono što nudite, iako budimo realni, ima na tisuće sličnih ponuda na tržištu. Možda vjerujete kako nije bitno da se znate dobro predstaviti jer na događaju gdje se nalazite ne prodajete svoju uslugu ili proizvod? Varate se, mi uvijek prodajemo – svojom pojavom, stavom, svojim predstavljanjem, svojim brendom.
 
 Pozivamo vas na edukaciju “Predstavi sebe i svoj biznis u 60 sekundi – stvori pobjednički pitch”u utorak 12.11.2019. u suradnji s Marinom Kolar & obrtom Konekta s početkom u 18.00h na adresi Trg Žarka Dolinara 18 – prizemlje Inkubatora kreativnih industrija. Predviđeno trajanje edukacije jest 1,5h. Sudjelovanje je BESPLATNO.
 
Prijavite se ovdje.

Edukaciju vodi Marina Kolar, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta koja posljednjih 18 godina stvara uspješne osobne i poslovne priče. Certificirana je edukatorica Swiss career Qualification programa za razvoj kompetencija i karijere (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za organizacijski razvoj. Pomaže ambicioznim pojedincima razviti kompetencije, karijeru i biznise kako bi ostvarili svoje potencijale i postigli željeni uspjeh. Malim tvrtkama pomaže vratiti fokus, istaknuti se i ostvariti rast.

11 11/2019
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice