HR | EN
Edukacije

Povezivanje, dijeljenje znanja i suradnja - virtualno nam se pridruži na DevCafe #3

Zanimaju te teme iz područja kao što su IT, marketing, nove tehnologije, dizajn i slično? Iz udobnosti svoga doma preko ZOOM-a budi dio naših DevCafe eventa! Donosimo vam uspješne priče poduzetnika, kao i specifične teme stručnjaka u tim područjima!

Cilj je dijeljenje znanja, povezivanje i poticanje suradnje između sudionika.

Link za prijavu za sudjelovanje na eventu: https://docs.google.com/forms/d/1mJ493YkeO6IHKPQIwbK3gLlhKnOSyMAHxRlgJRcwJ4g/edit

Mjesto i vrijeme održavanja:
Kod tebe doma preko Zoom-a
U četvrtak 07.05.2020. u 18h

Tema:

Dražen Ferenčić, Ferencic j.d.o.o.
Google paket usluga za digitalni marketing

Tema obrađuje Google-ov paket usluga za marketing – Google Ads, Google Analyrics (Data Studio), Tag Manager, Webmaster Tools i Google Optmyze, a sve s ciljem bržeg i pametnijeg marketinga, razumijevanja publike na dubljoj razini i veće kontrole nad ulaganjima u marketing.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

DevCafe #3 je radionica koja služi za informiranje o digitalizaciji poslovanja i inovacijama, a  vezana je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

 

04 05/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice