HR | EN
Edukacije

Povezivanje, dijeljenje znanja i suradnja - virtualno nam se pridruži na DevCafe #2

Zanimaju te teme iz područja kao što su IT, marketing, nove tehnologije, dizajn i sl.? Iz udobnosti svoga doma preko ZOOM-a budi dio naših DevCafe eventa! Donosimo vam uspješne priče poduzetnika, kao i specifične teme stručnjaka u tim područjima!

Cilj je dijeljenje znanja, povezivanje i poticanje suradnje između sudionika.

Link za prijavu za sudjelovanje na eventu:
https://docs.google.com/forms/d/1QIjQT2e3VUe5A1xb_6TVmTEg1bTVHyPKOJ7DlNzDlHc

Mjesto i vrijeme održavanja:
Kod tebe doma preko Zoom-a
U četvrtak 30.04.2020. u 18h

Teme:

Damir Lacković, Avoco d.o.o.
Optimizacija web stranica i utjecaj na potrošnju resursa te proizvodnju CO2

Tema obrađuje današnji development stranica na najpopularnijem i najkorištenijem CMS-u, WordPress-u. Kolika je potrošnja resursa iza svakog takvog weba, zašto i koliko utječe na globalnu proizvodnju CO2 te što učiniti po tome pitanju. Kroz kratku prezentaciju proći ćemo kroz cijelu problematiku, a i riješenja kroz primjere.

Tomislav Jendrić, Avoco d.o.o.
WordPress development - gotove (plaćene) teme vs. custom razvoj

Tema obrađuje standarnu problematiku kod izrade modernih web stranica. Uzeti gotovu temu po prosječnoj cijeni 59$ ili raditi custom development i potrošiti 1000+ $. Što su prednosti, a što mane jednog i drugog developmenta i što odabrati? Kratka prezentacija će na primjerima dati sve pluseve i minuseve iz osobnog iskustva developera.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

DevCafe #2 je radionica koja služi za informiranje o digitalizaciji poslovanja i inovacijama, a  vezana je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

24 04/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice