HR | EN
Edukacije

Kako do novca za razvoj vlastite poslovne ideje

Imate odličnu ideju, ali Vam za njenu realizaciju nedostaje novac. Znate da postoje investitori koji ulažu u tuđe ideje i mislite da je to baš ono što Vam treba. Kako doći do njih i još važnije, kako ih pridobiti da ulože u realizaciju Vaše ideje?

Odgovore na ta i ostala pitanja koja Vas zanimaju saznajte na edukaciji

23.11.2018. u 16 sati u Poduzetničkom inkubatoru, Dravska 17.

Edukaciju će održati Vedran Blagus, Investment Manager u South Central Ventures. Saznajte kako mala poduzeća i startupovi mogu u kratkom roku postati velika i brzorastuća zahvaljujući investitorima i o tome kako privući investitore.

Vedran Blagus je investicijski menadžer u South Central Ventures (SCV), fondu rizičnog kapitala fokusiranog na tehnološka poduzeća u CEE regiji s uredima u Zagrebu, Beogradu i Skopju, čiji su neki od investitora Europski investicijski fond, Europska banka za obnovu i razvoj, Njemačka razvojna banka, Triglav osiguranje i Republika Hrvatska. Upravljaju s 40 milijuna eura, od čega je za ulaganja u ranoj (seed) fazi predviđeno 1.5 milijuna eura (do sto tisuća eura po tvrtci) te do tri milijuna eura za rast po poduzeću. Izbrusio je svoje znanje kroz iskustvo radeći za Big 4 poduzeća (KPMG, Ernst&Young i PwC) kao strateški konzultant za vodeća poduzeća u regiji primarno na projektima u industrijama energetike i telekomunikacijama, a koji se tiču rezanja troškova, konsolidacije tržišta te studijima izvodljivosti.

Saznajte kako osigurati kapital za svoje poslovanje i prijavite se na edukaciju. Edukacija je besplatna, a prijave obavezne radi ograničenog broja mjesta.

08 11/2018
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice