HR | EN
Edukacije

Krećemo s radionicama 3D printanja! Prijavite se na vrijeme!

3D printeri imaju sposobnost stvaranja predmeta koji su korisni u svakodnevnom životu. 3D printanjem se štedi vrijeme i novac, bilo da se radi o proizvodima za osobnu primjenu ili proizvodnju.

Naučite i vi osnove 3D printanja i prijavite se na set radionica!

Tema seta radionica je upoznavanje sa 3D modeliranjem za potrebe 3D tiska. Sudionici radionica upoznat će se sa osnovama CAD 3D modeliranja i pripremom napravljenih modela za 3D tisak. Predlažemo da ponesete svoja prijenosna računala kako biste mogli lakše pratiti radionice te instalirate na njih softver za 3D modeliranje (FreeCAD) i i softver za pripremu modela za 3D tisak (GrabCAD).

Trajanje radionica je 8 školskih sati, a izvode se u 2 termina po 4 školska sata.

Cijena seta radionica: 260 kn + PDV

Radionice će se održavati u Inkubatoru kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica. Radionice će se održati sukladno epidemiološkim preporukama. Broj mjesta je ograničen. Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta.

PRIJAVITE se OVDJE.

Termini radionica:
16.11. - od 16h do 19h
23.11. - od 16h do 19h

Plan izvedbe:
1. termin – Izrada modela iz više dijelova. Dodatni alati za modeliranje. Izrada nešto složenijeg 3D modela. Pravila modeliranja za FDM tehnologiju 3D tiska.
2. termin – Osnove pripreme za 3D tisak. Upoznavanje sa sučeljem GrabCAD programa. Osnovni načini pripreme modela i upravljanje postupkom 3D tiska. Pokretanje 3D tiska na printeru i naknadna dorada izrađenog modela.

21 10/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice