HR | EN
Edukacije

Povezivanje, dijeljenje znanja i suradnja - pridruži nam se na DevCafe #6

Zanimaju te teme iz područja kao što su IT, marketing, nove tehnologije, dizajn i slično? Donosimo vam uspješne priče poduzetnika, kao i specifične teme stručnjaka u tim područjima!

Cilj je dijeljenje znanja, povezivanje i poticanje suradnje između sudionika.

Link za prijavu za sudjelovanje na eventu:

https://docs.google.com/forms/d/1VjATlhinGuvjywOPglu-TC8IJfKAGUuzkd9UvzXXW84/edit

Mjesto i vrijeme održavanja:
Kod tebe doma, preko ZOOM platforme
02.07.2020. (četvrtak) u 18:00h

Tema:
Kristijan Mihaljinac, IN2 GRUPA 
Kako započeti novi projekt u Blazoru? Primjer u praksi.

Na prethodnom DevCafe-u smo više torijski prošli kroz to što je to Blazor i koja je njegova primjena, a ovaj put ćemu uživo kreirati i na primjeru započeti jedan Blazor projekt. Kako bi se fokusirali na Blazor projekt naš back-end API će već unaprijed biti pripremljen. Ono na što ćemo se fokusirati je kreiranje komponenti, prosljeđivanje parametara, routing, stvaranje formi, te korištenje JavaScripta unutar Blazor-a. Svatko koga zanima razvoj web aplikacija, ima ideju ili želi započeti neki projekt ili je već developer s iskustvom je dobrodošao.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

DevCafe #6 je radionica koja služi za informiranje o digitalizaciji poslovanja i inovacijama, a  vezana je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/  

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/  

23 06/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice