HR | EN
Edukacije

Povezivanje, dijeljenje znanja i suradnja - pridruži nam se na DevCafe #5

Zanimaju te teme iz područja kao što su IT, marketing, nove tehnologije, dizajn i slično? Iz udobnosti svoga doma preko ZOOM-a budi dio naših DevCafe eventa! Donosimo vam uspješne priče poduzetnika, kao i specifične teme stručnjaka u tim područjima!

Cilj je dijeljenje znanja, povezivanje i poticanje suradnje između sudionika.

Link za prijavu za sudjelovanje na eventu:

https://docs.google.com/forms/d/1VjATlhinGuvjywOPglu-TC8IJfKAGUuzkd9UvzXXW84/edit

Mjesto i vrijeme održavanja:
Kod tebe doma preko Zoom-a
U četvrtak 04.06.2020. u 18h

Tema:
Kristijan Mihaljinac, IN2 GRUPA 
Blazor, novi Microsoft framework za izradu web aplikacija

Tema obrađuje Blazor, novi Microsoft frameworku za izradu web aplikacija. Framework je službeno izašao u svibnju 2020. godine, a u IN2 GRUPI s njim aktivno rade već 3 mjeseca. Ideja frameworka je da s jednim programskim jezikom, u ovom slučaju C# možemo pisati i klijentski i serverski kod naše aplikacije što do sad nije bilo moguće na ovaj način. Do sad je kombinacija uvijek bila neki JavaScript framework (Angular, React, Vue) plus .NET odnosno C#.

Poveznice za više informacija o frameworku:

https://dotnet.microsoft.com/apps/aspnet/web-apps/blazor 

https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/architecture/modern-web-apps-azure/choose-between-traditional-web-and-single-page-apps 

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

DevCafe #5 je radionica koja služi za informiranje o digitalizaciji poslovanja i inovacijama, a  vezana je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/ 

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/ 

27 05/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice