HR | EN
Natječaji

Otvoreni javni poziv za Program "Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina" za 2020.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina“ za 2020. godinu, a s ciljem razvoja i rasta poduzetništva, jačanja konkurentnosti i tehnološkog unapređenja te uravnoteženog regionalnog razvoja.

Predmet ovog programa je dodjela bespovratnih sredstava gospodarskim subjektima koji su registrirani na područjima jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri skupine s udjelom više od 5% u stanovništvu pripadnika nacionalnih manjina prema Popisu stanovništva 2011., i prema vrijednosti indeksa razvijenosti, a čiji popis je sastavni dio ovog Programa.

Na popisu prihvatljivih područja za provedbu Programa „Razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina“ za 2020. godinu u Koprivničko-križevačkoj županiji su općine Rasinja, Sokolovac i Peteranec.

Otvoreni javni poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo trgovačka društva, obrti, i zadruge), a otvoren je od 12.05.2020. do 26.05.2020. godine.

Namjena sredstava je za:

  • ulaganje u unaprjeđenje proizvodnje,
  • ulaganje u razvoj novih usluga/proizvoda,
  • uređenje, prilagodba i poboljšanje proizvodnog i poslovnog prostora,
  • usluge korištenja vanjskih subjekata u razvoju proizvoda,
  • ulaganja za izlazak na nova tržišta i marketinške aktivnosti,
  • stručno osposobljavanje i edukacija vlasnika i zaposlenika.

Više informacija pogledajte OVDJE.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj članak služi za Informiranje o natječajima u najavi, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/       

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/ 

 

14 05/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice