HR | EN
Natječaji

Javni poziv "Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo za 2020. godinu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ za 2020. godinu čiji je cilj usvajanje ključnih kompetencija i vještina za obrtnička zanimanja i poticanje samozapošljavanja i zapošljavanja u obrtništvu, a namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo trgovačka društva, obrti i zadruge) i fizičkim osobama.

Predmet ovog programa je dodjela bespovratnih sredstava koja su namijenjena poticanju ciljanih programa obrazovanja za obrtništvo koji će osigurati motivirane i kvalitetne kadrove s ciljem razvoja obrtništva, poticanja produktivnosti rada i jačanja konkurentnosti.

Namjena sredstava može biti isključivo za ishođenje licencije za izvođenje vježbi naukovanja i izvođenje praktične nastave u 2019. i 2020. godini i za obrazovanje za obavljanje vezanih obrta u 2019. i 2020. godini sukladno programima obrazovanja koje donosi javnopravno tijelo nadležno za obrt, a za zanimanja koja su uređena Pravilnikom.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, najkasnije do 30.10.2020. godine, a prijave se zaprimaju od 11.05. – 30.10.2020. godine. 

 Više informacija o Otvorenom javnom pozivu za Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ možete pogledati OVDJE.
 
Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj članak služi za Informiranje o natječajima u najavi, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/  

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/  

 

12 05/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice