HR | EN
Natječaji

Start at Best - otvoreni poziv na prijavu projektnih prijedloga

S obzirom na prethodno predstavljenu međueuropsku inicijativu koju je promovirao projekt Start at Best i reagirajući na krizu uzrokovanu koronavirusom, rokovi za prijavu projektnih prijedloga Start at Best su produženi kako bi podnositelji zahtjeva dobili više vremena za pripremu svojih projektnih prijedloga.

Cilj programa Start at Best je promicanje inovacijskih inicijativa na radnom mjestu i primjera najbolje prakse uz aktivno poticanje šireg angažmana i sudjelovanja u inovacijskom procesu na radnom mjestu u cijeloj tvrtki ili organizaciji koji će u konačnici potaknuti i pozitivno utjecati na poslovnu konkurentnost tvrtke.

Program je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima, obuhvaća jedan paneuropski poziv koji je otvoren za prijavitelje iz svih zemalja Europske unije te tri pojedinačna poziva u Italiji, Irskoj i Portugalu koji su otvoreni za sve tvrtke registrirane u svakoj državi članici Europske unije.

Start at Best će pozivom podržati 30 tvrtki dodjeljivanjem izravnih sredstava kroz bespovratna sredstva u visini od 7.500 eura za poboljšanje njihovog radnog mjesta, poticanje kreativnosti zaposlenika i još mnogo toga.

Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti pojedinačnom projektu iznosi 7.500 eura, a ukupni proračun projekta procjenjuje se na 225.000 eura.

Start at Best poziv za prijavu projekata potiče:

  • novi val inovacija na radnom mjestu među mikro, malim i srednjim poduzećima,
  • financiranje i proširenje novih izvornih, izvedivih, konkurentnih i društveno utjecajnih inovacija na radnom mjestu koje bi mogle potaknuti konkurentnost MSP-a u Europi,
  • angažiranje mikro, malih i srednjih poduzeća u inovacijskim procesima na radnom mjestu, samih ili u suradnji sa stvaraocima/dizajnerima/umjetnicima ili drugim pružateljima usluga/rješenja.

Više informacija pogledajte OVDJE.

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o.. 

Ovaj članak služi za informiranje o natječajima u najavi, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/
Više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

05 05/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice