HR | EN
Novosti

Budi dio inicijative "Kreativci i IT-jevci za poduzetnike" i nađi popis besplatnih i sniženih poslovnih usluga, proizvoda i servisa

Povodom globalne pandemije uzrokovane koronavirusom hrvatske su tvrtke, kako bi umanjile negativne posljedice na svoja poslovanja, u posljednjih nekoliko tjedana bile primorane ubrzati I implementirati proces online poslovanja. Tu su im pomogli brojni hrvatski IT-jevci I kreativci koji su svoje usluge, proizvode I servise odlučili ponuditi besplatno ili uz značajne popuste; po načelu “platite koliko možete”.

Konzultantica za digitalni marketing iz tvrtke Logit, gospođa Višnja Željeznjak, je odlučila prikupiti različite ponude na jednom mjestu kako bi ih poduzetnici pogođeni krizom mogli iskoristiti. Na Linkedin postu gospođe Željeznjak može se pregledati popis od 30-ak različitih usluga poput prevođenja, dizajna, izrade web trgovine, savjetovanja za digitalni marketing, izrade web aplikacija i web stranica, pisanja sadržaja za web stranice, pomoći pri dobivanju HAMAG-BICRO-vih kredita i zajmova te vođenja oglašivačkih kampanja. Osim toga, postoji i mogućnost sniženog korištenja različitih online aplikacija i servisa poput korištenja SMS sustava, izrade chatbotova, korištenja financijskih servisa, uvrštenja u online tražilice i kataloge proizvoda, web trgovina, tvrtki, OPG-ova i slično.

Inicijativa "Kreativci i IT-jevci za poduzetnike" nastavlja pozivati ponuđače iz cijele Hrvatske da prijave svoje proizvode, usluge i servise za objavu. Sve nove ponude redovito se obnavljaju svaki dan.

15 04/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice