HR | EN
Novosti

Region Arts partneri održali šestu razmjenu iskustva virtualno

Iako su se partneri veselili što će posjetiti Finsku, zbog situacije s COVID-19 putovanja su odgođena. Stoga je posljednja razmjena iskustva partnera bila u mnogočemu drugačija od prethodnih. S obzirom da partneri nisu razmjeni mogli prisustvovati uživo, dogovoren je virutalni sastanak.

Tijekom dva dana partneri su razmatrali izradu akcijskih planova. Razmatrali su kako ideje pretvoriti u akcije, s obzirom da je navedeno iznimno važan alat kako bi se dobio uvid u sam ishod procesa. Iako šablonu akcijskog plana daje Interreg Program, ipak ga je najbolje prilagoditi i dizajnirati prema vlastitim potrebama.

Partneri su prilikom virtualne razmjene iskustva odradili brainstorming s lokalnim dionicima o tome kako povezati lokalne akcijske planove s projektom i prijašnjim procesima učenja baziranim na primjerima dobre prakse partnera. Konzorcij je također razmatrao izazove vlastitih regija i kako odreagirati na njih te ih uklopiti u akcijski plan. U zasebnim “virtualnim sobama” partneri su razmatrali vlastite izazove, svrhu i potrebe regija te ih kasnije prezentirali cijelom konzorciju.

Polako ali sigurno okosnice akcijskih planova se konstruiraju. Svakako očekujte njihovo ažuriranje u sljedećim mjesecima, stoga nas pratite za više informacija.

Projekt RegionArts (Enhancing SME growth by intergration of Artists in ICT projects) je financiran preko INTERREG EUROPE programa. U projektu sudjeluje 8 partnera iz 7 zemalja, a vrijednost projekta je 1.635,670,00 €. 
03 04/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice