HR | EN
Novosti

ESIF zajmovi za obrtna sredstva - NOVO

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) obavještava kako uz odgodu plaćanja postojećih zajmova, s kojima se započelo već prošli tjedan, u ponedjeljak 23.03.2020. aktiviraju i drugu mjeru, a sve nastavno na već najavljene mjere pomoći gospodarstvu povezanih s učincima pandemije korona virusa.

Uz pripremljen obrazac Poslovnog plana kroz pitanja na dvije stranice i značajno manje dokumentacije Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije omogućuje prijavu na ESIF zajam za obrtna sredstva. Tako se poduzetnicima znatno skraćuje samo vrijeme pripreme zahtjeva, a Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije se omogućava brža i jednostavnija obrada.

Neke od razlika u odnosu na dosadašnji Program ESIF Mikro zajmova za obrtna sredstva su:

  • niže kamatne stope i
  • duži poček i mogućnost podmirenja računa nastalih do 3 mjeseca prije zaprimanja zahtjeva za zajam.

HAMAG-BICRO savjetuje svima da se prije same prijave na ESFI zajam za obrtna sredstva detaljno upoznaju i informiraju o uvjetima novog Programa, preuzmu potrebne obrasce s njihove web stranice i prođu kroz reducirani popis tražene dokumentacije.

Više informacija pogledajte OVDJE.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj članak služi za informiranje o mogućnostima dobivanja financijskih sredstava, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

23 03/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice