HR | EN
Natječaji

Inovacijski vaučeri za MSP-ove – poziv na dostavu projektnih prijedloga

Ako ste mikro, mali ili srednji poduzetnik, kroz suradnju sa znanstveno-istraživačkim organizacijama u svrhu razvoja novih proizvoda, usluga ili procesa, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga možete jačati vlastite kapacitete za istraživanje, razvoj i inovacije.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacijski vaučeri za MSP-ove” s ciljem poticanja MSP-ova na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji proizvoda i usluga. Navedeno će se financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa Konkurentnost i Kohezija 2014. - 2020., Poslovna konkurentnost.

Svrha (cilj) Poziva:
Pružanje stručne podrške od strane znanstveno-istraživačkih organizacija (u daljnjem tekstu: ZIO) u vidu ugovornog pružanja usluga MSP-ovima za troškove ispitivanja, testiranja, demonstracijskih aktivnosti, kao i korištenja stručnih tehničkih znanja za potrebe komercijalizacije inovacija i inovativnih procesa.

Ukupna raspoloživa sredstva:
Temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u Državnom proračunu Republike Hrvatske iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 50.000.000,00 kuna.

Raspoloživa sredstva po prijavitelju (min. – maks. iznos):
Najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 75.000,00 kuna, a najniži iznos iznosi 10.000,00 kuna.

Prihvatljivi prijavitelji:
Prijavitelj mora biti pravna ili fizička osoba koja je mikro, mali ili srednji poduzetnik.

Prihvatljive aktivnosti:
Aktivnosti namijenjene inovacijama koje trebaju rezultirati proizvodima, uslugama ili procesima koje su novost novost na tržištu i/ili u ponudi poduzeća:

  • Testiranje proizvoda, usluge ili procesa
  • Ispitivanje proizvoda, usluge ili procesa
  • Demonstracijske aktivnosti
  • Stručna i tehnička znanja u svrhu razvoja proizvoda, usluga i procesa

Administrativni podaci (rok, oblik i mjesto podnošenja):
Projektni prijedlog podnosi se od 2. srpnja 2018. godine od 11:00 sati s krajnjim rokom dostave projektnih prijava do 29. lipnja 2020. godine u 16:00 sati.

Više informacija o ovom Pozivu pročitajte na sljedećoj poveznici.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj članak služi za Informiranje o natječajima u najavi, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.:https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

20 03/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice