HR | EN
Natječaji

Certifikacijom proizvoda do tržišta – otvoren Javni poziv

Želite povećati izvoz i ukupnu konkurentnost vaše tvrtke, a mikro ste, mali ili srednji poduzetnik? Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv "Certifikacijom proizvoda do tržišta" u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., a koje će se financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Predmet Poziva:
Pružanje potpore za postupak ocjene sukladnosti proizvoda s određenom specifikacijom ili normom uključujući provedbu ocjene sukladnosti.

Svrha (Cilj) Poziva:
Pridonijeti aktivnostima MSP-ova povećanom primjenom normi zajedno s pouzdanim tehnološkim rješenjem, da dokazom pouzdanosti, sigurnosti i kvalitete svojih proizvoda osiguraju preduvjete za povećanje ukupne konkurentnosti i izvoza.

Ukupna raspoloživa sredstva:
Temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u Državnom proračunu Republike Hrvatske iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 30.000.000,00 kuna za razdoblje 2014. – 2020.

Raspoloživa sredstva po prijavitelju (min. – maks. iznos):
Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 20.000,00 kuna, dok najviši iznos iznosi 1.000.000,00 kuna.

Predviđeni intenzitet potpore:
Maksimalan intenzitet potpore koja se može dodijeliti iznosi:

  • za mikro i malo poduzeće 85 %
  • za srednje poduzeće 65 %.

Prihvatljivi prijavitelji:
Prijavitelji moraju biti pravne ili fizičke osobe koje su mikro, malo ili srednje poduzeće.

Prihvatljive aktivnosti:
Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva odnose se na ocjenjivanje sukladnosti proizvoda s određenom normom ili specifikacijom, odnosno certifikaciju proizvoda. odnosno ocjenjivanje sukladnosti proizvoda s određenom normom ili specifikacijom.

Administrativni podaci:
Poziv na dostavu projektnih prijedloga je otvoren od 18. lipnja 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Više detalja i informacija možete pogledati ovdje.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Ovaj članak služi za Informiranje o natječajima u najavi, a vezan je uz projekt „Usluge za MSP-ove putem PPI ENTER KOPRIVNICA“ koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Poslovna konkurentnost.

Za više informacija o EU fondovima: http://www.strukturnifondovi.hr/

Za više informacija o Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

20 03/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice