HR | EN
Novosti

Kako poduzetnici i startupi mogu održati svoje poslovanje i pomoći društvu u vrijeme pandemije koronavirusa

U vrijeme globalne pandemije koronavirusa svakodnevno svjedočimo neizvjesnosti koja nas podsjeća na važnost i brigu o solidarnosti, zdravlju i osnovnim ljudskim potrebama.

Svakodnevni napori zdravstvenih djelatnika i ostalih službi, trebali bi nas osvijestiti da je važno poslušati savjete koji nam govore #ostanidoma. To je minimalan doprinos svakog od nas da bi pridonijeli ublažavanju trenutne situacije. Dugoročne posljedice na gospodarstvo tek se mogu očekivati, zastoji u poslovanju se osjete, ali poduzetnički dug tjera na proaktivnost u ovakvoj situaciji. Rad od doma i samoizolacija mogu nas potaknuti da višak energije usmjerimo na vlastitu kreativnost te da naša znanja i iskustva upotrijebimo kako bismo doskočili situaciji u kojoj se svi zajedno nalazimo i kako bismo se pripremili na sve ono što slijedi u bliskoj i daljoj budućnosti.

Lean Startup Croatia mobilizira sve hustlere, hackere i startup zajednicu, sve koji na profesionalan način rješavaju izazove i probleme na online meetup: “Kako startupi i poduzetnici mogu pomoći društvu i održati svoje poslovanje u vrijeme pandemije korona virusa” koji će se održati 21.03.2020., u subotu, u 10h.

Ideja samih serija online meetupa koja će se događati svake subote u 10h je potaknuti svjesnost i diskusiju o tome da svatko može doprinijeti svojim vještinama i znanjima, dijeliti svoja znanja i na konstruktivan način pristupiti rješavanju ovih problema.

Na prvom meetupu gostuju dva predavača – Željko Švedić, CEO TestDome i Gembox i Mladen Geng, operativni menadžer Bornfight, a tema je Prilagođavanje promjenama radnih uvjeta.

Za prijavu za sudjelovanje na meetupu i više infomacija kliknite OVDJE.

19 03/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice