HR | EN
Novosti

U prostorijama Inkubatora kreativnih industrija održani individualni sastanci predstavnika HBOR-a i poduzetnika iz Koprivnice

26. veljače 2020. godine u prostorijama Inkubatora kreativnih industrija održani su individualni sastanci predstavnika Hrvatske banke za obnovu i razvitak iz Područnog ureda za Sjeverozapadnu Hrvatsku s poduzećima koja ulažu u izgradnju poslovnih prostora, proizvodnih pogona i skladišnih prostora u poslovnim zonama Koprivnice.

Individualnim sastancima su prisustvovali poduzetnici koji su s Gradom Koprivnicom sklopili Ugovor o osnivanju prava građenja, ali i ostali koji su iskazali interes za financijskim instrumentima.

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada, Grad Koprivnica pruža niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta. Programom su  obuhvaćene, osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz  komunalni doprinos koje su  prilagođene  željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja.  Ovim načinom omogućuje se poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni, realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

Savjetovanje sa predstavnikom HBOR-a još je jedna od aktivnosti, a sve s ciljem olakšavanja provedbe investicija i razvoja malog i srednjeg gospodarstva Grada Koprivnice.

Ako ste zainteresirani za ovakav tip individualnog sastanka s predstavnicima HBOR-a budite slobodni kontaktirati nas na e-mail adresu: info@enterkoprivnica.hr.

28 02/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice