HR | EN
Novosti

DevCafe #1 okupio poduzetnike i developere u prostorijama Inkubatora kreativnih industrija

S ciljem dijeljenja znanja, poticanja suradnje i povezivanja, 20. veljače 2020. godine održan je DevCafe #1.

Nenad Horvat iz tvrtke TestDome d.o.o. upoznao nas je s posebnim alatom koji pomaže pri selekciji i testiranju kandidata u procesu zapošljavanja. Kako zapošljavati programere, napraviti postupak predselekcije uz uštedu vremena i novaca tako da je testiranje prilagođeno svakom korisniku i njegovim potrebama, postupak pozivanja kandidata na testiranje, proces testiranja kandidata i na kraju sam intervju.

O freelancing platformama, pozitivnim i negativnim stranama freelancinga, novom pravilniku o porezu na dohodak s kojim se regulira samostalan rad (freelancing), upoznao nas je Danijel Sokač iz Mobilio obrta. Izazovi s kojima se freelanceri u Hrvatskoj svakodnevno susreću, kako izgleda svakodnevni rad freelancera, njihovo radno vrijeme i gdje uopće freelanceri mogu pronaći posao. Teme su prvog DevCafe eventa koje su zainteresirale sve okupljene i potaknule ih na raspravu.

Direktorica Entera Koprivnica, Martina Mak: „DevCafe je još jedan događaj koji smo prepoznali kao priliku za dijeljenje znanja i kao pomoć u digitalnoj tranziciji kompanija s ciljem povećanja konkurentnosti poslovanja poduzeća.Tim Entera Koprivnica vam za sve eventualne pomoći vezane uz poslovanje vaših tvrtki stoji uvijek na raspolaganju.“

DevCafe događaji planirani su jednom mjesečno, a ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite na sljedećem DevCafe #2. Pratite naš web i društvene mreže. Više informacija donosimo uskoro.

23 02/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice