HR | EN
Novosti

Potpisan sporazum o suradnji s FasterCapitalom iz Dubaija – lakše ostvarenje benefita za startup zajednicu!

Ima puno poduzetnika koji imaju nove inovativne ideje, ali im nedostaje tehnički suosnivač koji bi im pomogao u izgradnji te ideje. FasterCapital može postati tehnički suosnivač i pomoći vam u potvrđivanju ideje, kreiranju poslovnog plana i razvoju ideje putem svog internog tima kako bi ju pretvorio u cjelovit i gotov proizvod.

“Dok Enter Koprivnica pruža poduzetnicima znanje koje im je potrebno, mi u FasterCapitalu pružamo tehničku pomoć i pomažemo im da financiraju svoj projekt, čime su naše uloge u potpunom skladu.” Hesham Zreik, direktor FasterCapital

Hesham Zreik, direktor FasterCapital

“Zahvaljujemo FasterCapitalu na ukazanom povjerenju. Drago nam je što smo uključeni u program koji startupovima olakšava realizaciju ideje. Naše aktivnosti su usmjerene na poticanje poduzetništva, a ovom suradnjom ove će aktivnosti biti cjelovitije.” Martina Mak, direktorica Enter Koprivnica

Kroz jedinstveni model (suosnivanje i/ili sufinanciranje) FasterCapital može postati tehnički suosnivač startupa te će proizvode graditi od samog razvoja sve do gotovog proizvoda ili pak kroz sufinanciranje uložiti 50% (ili u nekim slučajevima i više) potrebnog kapitala u startup (čak i od početne faze ideje). Naravno da se kao suosnivač ne ograničava samo na razvoj, već i na poboljšanje startupa, njegovog tržišta i proizvoda s ciljem da startup generira što više prihoda.

Ako imate inovativnu ideju i tražite tehničkog suosnivača, tehnološkog partnera ili tim tehničkih programera za vaš startup, na pravom ste mjestu – javite se u Enter Koprivnica (info@inkubator.info) ili nas potražite na adresi Trg Žarka Dolinara gdje će vam naš stručni tim pomoći u razradi vaše ideje i prijaviti vas u program inkubacije FasterCapitala!

06 02/2020
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice