HR | EN
Novosti

Javni poziv za poduzetnike: Dodjela vaučera za odlazak na gospodarske susrete u okviru Global Innovation Summita u Istanbulu

Nova rješenja u drevnom Carigradu! Pridružite se konferenciji 2024 Global Innovation Summit, događanju koje okuplja svjetske čelnike, donositelje odluka, tvrtke i ključne istraživačke organizacije iz cijeloga svijeta kako bi se uhvatili u koštac s najhitnijim izazovima svijeta koji se neprestano mijenja.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu sastanka na vrhu i konferencije Global Innovation Summit, koji će se održati u Istanbulu 13. i 14. lipnja 2024. godine.

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u programu Eurostars. Sudionici događanja također mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

HAMAG-BICRO će po redoslijedu zaprimanja dodijeliti vaučer od 800 eura za 10 poduzeća. Jedno poduzeće može dobiti jedan vaučer. Javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima, registriranima u Republici Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju putem online obrasca.

Više informacija o javnom pozivu saznajte OVDJE.

Prijave su otvorene do 12. svibnja 2024. do 23:59 sati. Za dodatne informacije, kontaktirajte eurostars@hamagbicro.hr 

Osim prijave HAMAG-BICRO-u, potrebno se registrirati za navedeno događanje i na platformi B2Match.

02 05/2024
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice