HR | EN
Novosti

ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE - on-line informativna radionica - 27.03. u 10h

PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, INFORMO - udruga za poticanje zapošljavanja, stručnog usavršavanja i obrazovanja, Enter Koprivnica d.o.o., Križevački poduzetnički centar d.o.o. i Poduzetnički inkubator Đurđevac pozivaju Vas na on-line informativnu radionicu na temu: „Erasmus za mlade poduzetnike“ koja će se održati 27. ožujka 2024. godine (srijeda) s početkom u 10,00 sati putem on-line platforme Microsoft Teams.

Predviđeno trajanje on-line informativne radionice je 45 minuta, namijenjena je predstavnicima privatnog sektora i ima za cilj pružiti informacije o Erasmus programu za mlade poduzetnike koji predstavlja inovativnu platformu za međunarodnu razmjenu iskustava i znanja između iskusnih poduzetnika i poduzetnika početnika koji su u fazi pokretanja ili su već započeli s vlastitim poslovanjem.

Pridružite nam se na on-line radionici, informirajte se i iskoristite mogućnosti koje Vam nudi ova online radionica. Svoje sudjelovanje na on-line informativnoj radionici možete potvrditi najkasnije do 26. ožujka 2024. godine do 15,00 sati putem POVEZNICE.

21 03/2024
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice