HR | EN
Novosti

Radionica - STVARANJE SADRŽAJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA - 19.03. u 17h

Enter Koprivnica u suradnji s Healthy On Board organizira radionicu "Stvaranje sadržaja na društvenim mrežama" koja je zakazana za utorak, 19. ožujka s početkom u 17h u Inkubatoru kreativnih industrija (Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica). Radionicu će održati Sam Eye Am, fotograf i stvaratelj sadržaja koji je radio na više od 700 projekata diljem svijeta te u samo godinu došao od 5 tisuća do 100 tisuća pratitelja na Instagram profilu.

Dođi na radionicu i otkrij zašto je stvaranje sadržaja toliko važno, koja je snaga priče te saznaj kako i ti možeš lako naučiti i biti uspješan koristeći samo svoj mobitel. Na radionici te čekaju i iznenađenja :)

Sam Eye Am će radionicu održati na engleskom jeziku. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su obavezne. Predviđeno trajanje radionice: 1,5h 

PRIJAVI SE OVDJE.

Tko je SAM EYE AM?

Posljednjih devet godina živi život koji nije mogao ni zamisliti - živi na Baliju, zarađujući od stvaranja sadržaja na društvenim mrežama te podučavajući i druge kako da i oni to rade. Radi na najluđim svjetskim festivalima kao content creator i radi s klijentima iz svojih snova: Wim Hof, nizozemska kraljevska obitelj i mnogi drugi. Kao što sam kaže, content creating mu je u potpunosti promijenio život, od toga da je bio vrlo sramežljivo dijete s problemima nesigurnosti i strahom od razgovora s ljudima, do toga da je fotografirao slavne osobe te ih čak i savjetovao o sadržaju.

Ako želiš saznati kako je tekla cijela njegova životna priča, te kako i ti možeš uspješno stvarati "content", iskoristi priliku i pridruži nam se na ovoj jedinstvenoj radionici!

14 03/2024
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice