HR | EN
Novosti

Izvozna radionica 2023 - Koprivničko-križevačka županija

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja uz suorganizaciju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira besplatnu Izvoznu radionicu za poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koja će se održati u ponedjeljak, 25. rujna 2023. godine od 9.00 do 14.00 sati u Inkubatoru kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica.

Izvozna radionica je namijenjena tvrtkama koje već izvoze ili planiraju izaći na strana tržišta iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Zašto i kako izvoziti; Gdje i kako pronaći partnere; Mogućnosti i izvori financiranja i dr.

Predavanja će održati stručnjaci iz institucija i organizacija u čijoj su nadležnosti pojedine teme, odnosno iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Carinske uprave, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Grupacije Hrvatske banke za obnovu i razvitak te udruge Hrvatski izvoznici. Također, na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja županije.

Molimo da svoje sudjelovanje, uz ime i prezime, funkciju, naziv i djelatnost tvrtke, kontakt telefon, prijavite do 20. rujna 2023. godine putem e-maila: export@mingor.hr

18 09/2023
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice