HR | EN
Novosti

Edukacija - KALKULACIJA CIJENA (proizvoda, robe, usluga) - 16.06.

Cijena je izvor prihoda i jedan od osnovnih elemenata uspjeha jer utječe na profitabilnost. Iz tog razloga njen izračun mora biti vrlo precizan i pažljiv.

Imate li nedoumica oko izračuna vaših cijena i pitate se:

  • Što sve mora sadržavati ispravna kalkulacija ?
  • Kako odrediti ˝pravu cijenu˝ koja je pri tome i konkurentna ?
  • Kako odrediti ˝optimalnu cijenu˝ koja pokriva moje troškove ?
  • Koliko uopće moram prodati proizvoda/usluga ?
  • Jesu li cijene koje imam ispravno postavljene i je li moja kalkulacija dobra ?

Ako vas muče ova i brojna druga pitanja vezana uz kalkulaciju cijena, ovo je odlična edukacija za vas. Dobit ćete odgovore na ova i mnoga druga pitanja. Naučit ćete što sve treba sadržavati pravilna kalkulacija, a kroz praktične primjere savladat ćete naučeno.

Datum: 16. lipanj (petak)
Vrijeme: od 10.00h do 14.00h
Mjesto: Enter Koprivnica, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica 

Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

PRIJAVI SE OVDJE.

Edukacija je namijenjena svima, kako početnicima tako i onima koji već posluju neovisno o kojoj vrsti djelatnosti se radi.

Obuhvat edukacije:
definicija strukture cijene, različite metode kalkulacije cijena, specifičnosti izračuna obzirom na djelatnosti, cjenovne politike ovisno o vrstama kupaca, stvaranje cjenovnog imidža kroz komunikaciju vrijednosti i cijene (dodana vrijednost), određivanje i kalkulacija cijene novog proizvoda, formiranje cijena robnih marki, točka pokrića troškova poslovanja u odnosu na postavljene cijene.

Predavačica: Dubravka Lacić - osnivačica je i direktorica poduzeća BASIS savjetovanje d.o.o. i zadnjih devet godina okrenuta je pomoći malim i srednjim poduzetnicima, te poduzetnicima početnicima.

05 06/2023
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice