HR | EN
Novosti

Edukacija - POSLOVNA KOMUNIKACIJA S TEŠKIM SUGOVORNICIMA - 16.05.

U poslovnom životu je veoma važno kako slušamo i govorimo. Važno je kako vodimo službene razgovore, stvaramo odnose sa suradnicima, borimo za realizaciju svojih potreba, ali i kako utječemo na druge. Istraživanja pokazuju da se svega 7% značenja u komunikaciji prenosi verbalnim porukama, dok se ostalih 93% prenosi neverbalnim i paraverbalnim znakovima kojih često nismo ni svjesni.

Stoga, za efikasnu komunikaciju postaje iznimno važno savladati onime što predstavlja slijepu pjegu u komunikaciji. Jedan od većih izazova u poslovnoj komunikaciji je komunikacija s teškim sugovornicima. Pod teškim sugovornicima mogli bi svrstati osobe koje se brže i lakše uzrujaju, razljute ili naprosto izgube kontrolu. Često se zna dogoditi da takve osobe povise glas u komunikaciji ili počnu koristiti neodgovarajuće riječi.

Prijavite se na našu edukaciju i saznajte kako komunicirati s takvim poslovnim partnerima i kako uspostaviti dobar odnos s njima.

Datum: 16. svibanj  (utorak)
Vrijeme: od 16.00h do 20.00h
Mjesto: Enter Koprivnica, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

PRIJAVI SE OVDJE.

Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Kroz edukaciju ćete naučiti ojačati poslovnu komunikaciju s „teškim“ sugovornicima te kako riješiti situaciju kada od sugovornika ne možete dobiti točnu povratnu informaciju ili kada se poveća razina stresa zbog takve komunikacije te nastane problem u samoj komunikaciji.

Edukacija je namijenjena svima koji žele ojačati svoju poslovnu vještinu komuniciranja s „teškim“ sugovornicima, kao i onima koji žele razviti osjećaj vlastite sigurnosti upravljanja komunikacijom sa zahtjevnim sugovornicima.

Predavač: Kristijan Sedak, doktor komunikacijskih znanosti. Radi na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, predavač Govorničke akademije Demosten, a predavao je i na mnogim visokoškolskim ustanovama. Uz predavačko iskustvo, znanje i vještine iz odnosa s javnošću i komunikacija stekao je radeći kao savjetnik i stručni suradnik Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te glasnogovornik i suradnik u mnogim kampanjama.

02 05/2023
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice