HR | EN
Novosti

Edukacija - KAKO USPJEŠNO ORGANIZIRATI VRIJEME? - 11.05.

Imate osjećaj da vam 24h često nije dovoljno? Želite napokon uspješno organizirati svoje vrijeme, a ne znate kako?

Onda je ovo edukacija za vas! Svakodnevno mnogi od nas imaju dug popis zadataka koji često ne stane u 24 sata. Zato uspješni poduzetnici njeguju jednu vještinu koja im pomaže voditi sretnu, mirnu i produktivnu svakodnevnicu = organizaciju vremena.

Na ovoj edukaciji polaznici će se upoznati s alatima, metodama i principima za uspješnu organizaciju vremena, ali i s besplatnim aplikacijama koje im u tome mogu pripomoći.

Datum: 11. svibanj  (četvrtak)
Vrijeme: od 16.00h do 20.00h
Mjesto: Enter Koprivnica, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica
Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta je ograničen. 

PRIJAVI SE OVDJE.

Tijekom edukacije polaznici će dobiti odgovore na pitanja:

  • Koje metode i alati organizacije vremena postoje i zašto su važni?
  • Kako odrediti prioritete i rasporediti zadatke u kalendar?
  • Koji su benefiti uspješne organizacije vremena i zašto je planiranje ključ uspjeha?

Cilj edukacije nije samo pojasniti zašto je važno organizirati svoje vrijeme, kako organizacija vremena pomaže smanjiti stres i koji vam alati povećavaju učinkovitost uz konkretne primjere, nego ćete imati priliku na licu mjesta navedene metode i isprobati. Primjenom do promjene!

Predavanje je namijenjeno za sve poduzetnike, buduće poduzetnike, zaposlene ili nezaposlene koji imaju želju saznati više o planiranju, organizaciji i produktivnosti, kao i svima onima koji žele naučiti dobro organizirati svoje vrijeme.

Predavačica: Anita Kanđera, specijalistica za osobnu i poslovnu organizaciju, internet marketing i prodaju. Autorica je online i mentorskog programa za (buduće) poduzetnike putem kojih je više od 100 sudionika promijenilo svoj način razmišljanja, organiziralo svoje vrijeme i pokrenulo ili razvilo svoje poslovanje. Edukatorica za organizaciju vremena, savjetnica i mentorica za profesionalni razvoj. 

26 04/2023
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice