HR | EN
Novosti

TRENING ZA DRUŠTVENE MREŽE 04.05.

Kako razumjeti marketing na društvenim mrežama? Što ljudi žele vidjeti? Što je u trendu? Koju vrstu sadržaja kreirati kako biste zaokupili nečiju pažnju?

Trening za društvene mreže pomoći će vam da steknete osnovne vještine marketinga na društvenim mrežama,  pri čemu ćete moći samostalno svoj biznis dovesti na zavidne razine.

Kroz ovaj trening ćete povećati vidljivost vašeg brenda na društvenim mrežama, saznati koji sadržaj je najbolje objavljivati za maksimalnu interakciju s publikom, znati napraviti kvalitetnu strategiju na društvenim mrežama kroz 9 koraka, kako optimizirati Facebook i Instagram profil kako bi vas publika lakše pronašla, te naučiti napraviti oglašivačke kampanje koje će ostvariti vaše poslovne ciljeve i uštedjeti vam novac.

PRIJAVITE SE OVDJE.

Datum: 04. svibanj  (četvrtak)
Vrijeme: od 16.00h do 20.00h
Mjesto: Enter Koprivnica, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta je ograničen. Trening je namijenjen poduzetnicima, udrugama i institucijama, ali i svima vama koji želite usavršiti svoja znanja :)

Prijavite se na trening koji će rezultirati boljom interakcijom i povezanošću s vašom publikom!

Predavač: Mihovil Sić, mentor i predavač na Visokom učilištu Algebra i Innovation Academy, osnivač Social brewery agencije

21 04/2023
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice