HR | EN
Novosti

Edukacija - OBJAVE KOJE SU DIZAJNIRANE ZA USPJEH - 20.04.

Radiš sam svoje objave za društvene mreže? Peglaš ppt prezentaciju danima? Mučiš se satima i nikad nisi zadovoljan? Trudiš se oko svojih materijala, ali tuđi ti uvijek izgledaju bolje?

Sve marketing edukacije kažu da su kvalitetne objave na društvenim mrežama ključne za dobro i profesionalno vođenje profila. Učinkovit su put k potencijalnim novim klijentima. No ono što čini razliku je upravo dobar dizajn. Dizajn mora biti funkcionalan, što znači da treba učinkovito prenositi poruku, treba biti jednostavan i jasan, a opet atraktivan. Ne treba imati previše detalja, a opet, upravo su detalji ti koji čine razliku. 

Stvaranjem informativnih i atraktivnih postova koji učinkovito prenose poruku stvarate povjerenje i uspostavljate kredibilitet kod svoje ciljane publike. Zato je uvijek dobra ideja odvojiti vrijeme za unaprijeđenje vaših vještina vizualnog oblikovanja.

Datum: 20.04. (četvrtak)
Vrijeme: od 16.00h do 20.00h
Mjesto: Enter Koprivnica, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

PRIJAVI SE OVDJE.

Kroz edukaciju ćete proći osnove grafičkog dizajna. Naučit ćete postaviti hijerarhiju elemenata, pravilno oblikovati tekst, prilagoditi sliku i izabrati boje kako bi tvoji uradci blistali. Kroz analizu stvarnih primjera vidjet ćete kako postići najviše u što manje vremena.

Ako često imaš osjećaj da lutaš, igraš se, dekoriraš, počinješ stalno ispočetka, a rezultatom nisi zadovoljan, ova edukacija je baš za tebe!

Predavačica: Nikolina Mihaljević - edukator u području vizualnog oblikovanja, posvećena razvijanju metodičkih pristupa u edukacijama iz grafičkog dizajna posebice za ljude kojima to nije područje osnovnog djelovanja. Zaljubljena u promišljanje pa tako i u dizajn, jer u dizajnu ništa ne smije biti slučajno, već promišljeno i s razlogom.  

06 04/2023
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice