HR | EN
Novosti

Vrijeme je tribinu #5 - napali se i ti na neuspjeh!

NAPALI SE NA NEUSPJEH je serija tribina u organizaciji Mudrog drveta, Udruge za promicanje mentalnog zdravlja "Srčika" Entera Koprivnica koje slave neuspjeh, njime se hvale i razmeću.

Od najvećih projekata u povijesti čovječanstva do svakodnevnog života, svi pokušaji kreativnosti, poduzetnosti i svi izlasci iz zone komfora u sebi nose potencijal i stvarnost neuspjeha. Na našim tribinama želimo razgovarati o neuspjehu otvoreno i hrabro, želimo prepoznati što nam neuspjeh nudi, pogledati mu u oči, naučiti lekciju i zahvaliti mu na tome.

Mi se s našim gostima upuštamo u avanturu neuspjeha i pozivamo vas da nam se pridružite u ovom susretu za koji vjerujemo da će biti prožet humorom i oslobađajući za sve prisutne.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su obavezne.

PRIJAVI SE OVDJE.

Voditelji tribine: Goran Živković i Dijana Mateša
Datum i vrijeme: 31. ožujak (petak) s početkom u 18h
Mjesto: Inkubator kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Gosti: Lidija Srnec, Zoran Vakula i Bruno Fantulin

Lidija Srnec je istaknuta hrvatska meteorologinja, klimatologinja i biometeorologinja. Zaposlena je u Državnom hidrometeorološkom zavodu kao voditeljica Odjela za klimatsko modeliranje, praćenje klimatskih promjena i biometerologiju. Lidija o neuspjehu kaže: „Strah i prefekcionizam nas ponekad koče da napravimo prvi korak, a upravo to može voditi ka neuspjehu.“

Meteorolog Zoran Vakula dobro je poznato lice koje već skoro 3 desetljeća s medijskih platformi HRT-a pun duhovitosti ne samo prognozira vrijeme, nego i popularizira meteorologiju - posljednjih godina i kroz meteokarikature, meteostrip, meteostihove u rimi, čak i meteoslikovnice, koje žive i kao kazališne predstave za djecu. Zoran o neuspjehu kaže da je sastavni dio života, posebice meteorologa koji se bavi vremenskom prognozom.

Bruno Fantulin je mlad i vrlo uspješan fotograf koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri već osvojio brojne fotografske nagrade. Brunu posebno veseli fotografiranje olujnih nevremena i munja pa se može reći da je pravi pravcati lovac na oluje. Bruno kaže da je neuspjeh sastavni dio kako života tako i onoga čime se bavimo i dodaje: „Ja na neuspjeh gledam kao pozitivnu stvar jer znam da sam sa svakim neuspjelim pokušajem jedan korak bliže da dobijem upravo onakvu fotografiju kakvu sam i želio dobiti. U prvi mah nije ugodno i budeš razočaran zbog uloženog vremena i truda ali znaš i uvjeren si kako će se jednog dana sve isplatiti u što sam se uvjerio bezbroj puta.“

05 03/2023
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice