HR | EN
Novosti

Uključite se u prvu nacionalnu mrežu mentora HAMAG-BICRO-a!

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za uspostavu i testiranje mentorskih mreža u sklopu projekta BOND 2 kojim se pozivaju iskusni stručnjaci, poduzetnici ili menadžeri na uključivanje u mrežu mentora. Ovo je prva mreža ovakve vrste koja će povezivati stručnjake raznih profila na razini cijele Republike Hrvatske, a koji će biti na raspolaganju kao mentori poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja.

Mentori ostvaruju pravo na naknadu – 50,00 EUR bruto po satu za mentore savjetnike i 90,00 EUR bruto po satu za mentore za razvoj poslovanja. Javni poziv je otvoren do 23. veljače 2023. godine u 23:59 sati, stoga se prijavite na vrijeme elektroničkim putem na mreze.mentora@hamagbicro.hr.

Mentorske mreže formirane su u tri kategorije:

1.      Područje poslovne stručnosti (znanja i vještine stečeni formalnim obrazovanjem, cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem, detaljnije pojašnjenje na poveznici).
2.      Sektor gospodarske djelatnosti (iskustvo rada u sektorima gospodarske djelatnosti definiranim u dokumentu na poveznici).
3.      Vrsta podrške (mentor savjetnik i/ili mentor za razvoj poslovanja).

Uspješnom uspostavom mreže mentora kao podrške postojećim i budućim poduzetnicima stvorit će se jedinstvena nacionalna mreža u Republici Hrvatskoj kao jedna od usluga za poduzetnike u okviru projekta BOND 2. Mreža BOND trenutno okuplja 99 poduzetničkih potpornih institucija u Republici Hrvatskoj.

 

16 02/2023
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice