HR | EN
Novosti

Održan je hibridni događaj "Inkluzija kao standard europskog društva i kulture"!

Enter Koprivnica je u suradnji s Europe Direct Koprivničko - križevačke županije, Deskom Kreativna Europa te Nacionalnom kontakt točkom Programa Unije CERV organizirao hibridni događaj „Inkluzija kao standard europskog društva i kulture“. Događaj je održan 5. prosinca 2022. godine.

U prvom dijelu događanja održana je panel rasprava u kojoj su predstavljeni projekti primjeri dobre prakse u području inkluzije. Nakon prvog panela, prisutnima se online obratio Marco Paiva, predsjednik udruge Terra Amarela iz Portugala te predstavio rad svoje udruge koja uključuje skupinu umjetnika-osoba s invaliditetom iz različitih kreativnih područja.

Drugi panel održan je na temu iskustva u provedbi EU projekata kao priprema za nove natječaje iz Višegodišnjeg financijskog okvira za razdoblje 2021.-2027. Nakon drugog panela uslijedilo je umrežavanje predstavnika udruga s ciljem razvoja novih zajedničkih projekata.

Ovaj hibridni događaj pratilo je oko 140 sudionika s područja Republike Hrvatske i susjednih zemalja, od čega je njih tridesetak s područja Koprivničko-križevačke županije bilo i fizički prisutno u prostorijama ENTER-a.

06 12/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice