HR | EN
Novosti

Spremite se za #4 tribinu Napali se na neuspjeh!

NAPALI SE NA NEUSPJEH je serija tribina u organizaciji Mudrog drveta, Udruge za promicanje mentalnog zdravlja "Srčika" i Entera Koprivnica koje slave neuspjeh, njime se hvale i razmeću.

Od najvećih projekata u povijesti čovječanstva do svakodnevnog života, svi pokušaji kreativnosti, poduzetnosti i svi izlasci iz zone komfora u sebi nose potencijal i stvarnost neuspjeha. Na našim tribinama želimo razgovarati o neuspjehu otvoreno i hrabro, želimo prepoznati što nam neuspjeh nudi, pogledati mu u oči, naučiti lekciju i zahvaliti mu na tome.

Mi se s našim gostima upuštamo u avanturu neuspjeha i pozivamo vas da nam se pridružite u ovom susretu za koji vjerujemo da će biti prožet humorom i oslobađajući za sve prisutne.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su obavezne.

PRIJAVI SE OVDJE.

Voditelji tribine: Goran Živković i Dijana Mateša
Datum i vrijeme: 25. studeni (petak) s početkom u 18h
Mjesto: Inkubator kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Gosti: Bruno Blažičko, Mario Žerjav i Domagoj Jakopović Ribafish

Bruno i Mario kažu da danas žive svoj san, hobi s pivom pretvorili su u posao koji vole. Njihova PriMarius pivovara posljednjih godina slovi za jednu od najboljih na domaćoj sceni craft piva pa ljubitelji dobro poznaju Zornjak, Cvrkut, Ringišpil, a iz očitih razloga njihovo CjePivo bilo je pravi hit. O neuspjehu kažu: “Ne postoji neuspjeh, to je samo privremeni izostanak uspjeha.”

Domagoj Jakopović Ribafish je poznati kolumnist, novinar, gastro bloger, televizijski voditelj, čovjek široka osmjeha i ogromnog srca. Svojim projektom RokOtok posvećenom tragično preminulom sinu Roku Riba je obogatio Hrvatsku snažnim porukama o suočavanju s boli, čuvanju mentalnog zdravlja, odnosima roditelja i djece, a to sve uz stavljanje osmijeha na tisuće dječjih lica na svim naseljenim hrvatskim otocima. Riba o neuspjehu kaže: “Bez neuspjeha ne bi bilo ni uspjeha, a uspjeh izboren vlastitim snagama, bez varanja i laganja je nešto čemu bismo svi trebali težiti.”

27 10/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice