HR | EN
Novosti

Sve o agilnim procesima i lateralnom razmišljanju - prijavi se na #2 GameTech predavanje!

Znate li što označava pojam agilno i zašto su agilni procesi razvoja proizvoda ključni za IT industriju?  

Saznajte koje su kreativne tehnike bliske ovom procesu te koji su dijelovi agilne metodologije upotrebljivi u vašoj domeni.

Jeste li znali da lateralno razmišljanje označava način razmišljanja u kojem se koriste “široka” znanja? Primjerice, u IT tvrtkama se gleda kako bi određeni zadatak napravili umjetnici. Kako možete razmišljati koristeći i znanja iz drugih područja i kako to možete primjeniti na svoj proizvod ili ideju?

Naučite kako primijeniti metode drugih sektora kako bi se stvorile inovacije u tehnološkim poduzećima.

Datum i vrijeme: 27.10. s početkom u 11.00h
Mjesto održavanja: Inkubator kreativnih industrija (Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica)
Trajanje predavanja: 3 sata

PRIJAVI SE OVDJE.

Predavač: Tomislav Buljubašić, autor nekoliko knjiga o kreativnosti i inovacijama, uključen u svakodnevni rad s novim idejama (inovacije i poboljšanja), održao više od 70 inovacijskih radionica u zadnjih 5 godina koje su pomogle u stvaranju mnogih zanimljivih noviteta. Dugogodišnje radno iskustvo na projektima razvoja inovacija i tehnologija u Siemensu. Iskustvo u upravljanju idejama i poznavanje patentnih procesa.Projekt RegionArts (Enhancing SME growth by intergration of Artists in ICT projects) https://www.interregeurope.eu/regionarts/je financiran preko INTERREG EUROPE programa https://www.interregeurope.eu/. U projektu sudjeluje 8 partnera iz 7 zemalja, a vrijednost projekta je 1.635,670,00. Ovaj članak isključiva je odgovornost poduzeća Enter Koprivnica.

18 10/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice