HR | EN
Novosti

Sve informacije za poljoprivrednike na jednom mjestu! Posjetite nas na Danu otvorenih vrata!

Enter Koprivnica organizira Dan otvorenih vrata za poljoprivrednike koji će biti održan 21. listopada na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica s početkom u 10.00h.

Dan otvorenih vrata poljoprivrednika organizira se s ciljem da se poljoprivrednicima i ostaloj široj zainteresiranoj javnosti približe primjeri dobre prakse sa svrhom razmjene znanja, iskustva i praktičnih primjera, poticanja inovacija u poljoprivredi i ruralnim područjima te sa svrhom informiranja o mogućnostima i programima sufinanciranja projekata poljoprivrednika.

Program se sastoji od: 1) Info radionice o mikro i malim zajmovima za ruralni razvoj u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i 2) AGRO konferencije.

Prijave su obavezne. Sudjelovanje je besplatno i otvoreno za svu zainteresiranu javnost.

PRIJAVI SE OVDJE.

Program:

INFO RADIONICA O MIKRO I MALIM ZAJMOVIMA ZA RURALNI RAZVOJ

10.00 – 11.00

Prilike za poljoprivrednike kroz zajmove za ruralni razvoj
Vladimir Matan i Ena Kratofil, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

.........................................................................................................................................................................................

AGRO KONFERENCIJA

11.00 – 11.30

Prijenos iskustvenog znanja o osnivanju prvog organiziranog kratkog opskrbnog lanca u Hrvatskoj – primjer Međimurskog štacuna
Valentina Hažić, Agrotina

11.30 – 12.00

Položaj žena u ruralnim krajevima
Katica Jerleković, Udruga „Uzorne hrvatske seoske žene“

12.00 – 12.30

Važnost uvođenja inovativnih tehnoloških procesa u poljoprivredi
Mato Mrkalj, NutriS farm

12.30

Druženje uz ručak

 

AGRO konferencija je aktivnost sufinancirana kroz provedbu Akcijskog plana Nacionalne ruralne mreže –2021.-2022., godišnjeg provedbenog akcijskog plana Mreže za 2022. godinu koja će se sufinancirati sredstvima Mjere 20 »Tehnička pomoć« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Ovaj sadržaj je isključiva odgovornost poduzeća Enter Koprivnica d.o.o.

06 10/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice