HR | EN
Novosti

Od megatrendova do TikTok-a – sve na jednom eventu! Održan bizZone!

Enter Koprivnica d.o.o. je u sklopu projekta „Festival kreativnih industrija“, sufinanciranom od strane Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, ugostio pet stručnjaka na temu inovativnog pristupa u planiranju i poslovanju. Događaj pod nazivom „bizZone“ je održan 27. lipnja 2022. godine u Inkubatoru kreativnih industrija.

Predavanja su održali: Mary Strbich, Anita Jurjević i Tanja Jurković, Ivona Čulo te Dario Marčac.

Mary Strbich, Client Solutions Manager u Facebooku održala je online predavanje na temu Meeting Gen Z on Meta, pri čemu je istaknula da Gen Z-ovci očekuju autentičnost i personalizirano iskustvo od strane brendova i influencera na društvenim mrežama.

Anita Jurjević i Tanja Jurković održale su interaktivno predavanje o megatrendovima koji predstavljaju velike društvene, ekonomske, političke, ekološke i tehnološke promjene. Istaknule su da se megatrendovi formiraju sporo, ali su enormno moćni te preoblikuju cijela društva i sve aspekte života te su predstavile tri megatrenda: individualizaciju, povezanost i urbanizaciju.

Ivona Čulo, profesorica na Sveučilištu Sjever i pokretačica MixerMedia-e održala je predavanje na temu izgradnje osobnog brenda te se osvrnula i na publicitet te napomenula da ono što mediji pišu o nekoj osobi je mnogo važnije od onog što sama osoba ima da kaže o sebi.

Dario Marčac, TikTok mentor je u svojem predavanju istaknuo da svaki brend koji želi ostati relevantan treba biti prisutan na TikTok mreži. Kompanije mogu objavljivati sadržaj ovisno o ciljevima koje žele postići: employer branding, brand awareness i reach.

Nakon formalnog dijela događanja, nastavilo se neformalno druženje i networking.

Snimka eventa dostupna je na YouTube kanalu Entera Koprivnica na sljedećoj poveznici.

 

Projekt je sufinanciran bespovratnim sredstvima Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Ovaj sadržaj je isključiva odgovornost poduzeća Enter Koprivnica d.o.o.

29 06/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice