HR | EN
Novosti

Kreativni (ne)red – samo „up-to-date“ teme!

U sklopu projekta „SCALing up in the creative industries for SMEs and self-employed“ sufinanciranog sredstvima programa Europske unije Erasmus+ čiji je cilj razviti posebne alate za osposobljavanje zaposlenih u sektoru kreativnih i kulturnih industrija kako bi poboljšali svoje kompetencije i vještine, ENTER Koprivnica organizira konferenciju „Kreativni (ne)red“ na kojoj će ugostiti uspješne stručnjake iz različitih grana poduzetništva s ciljem prikaza novih poslova na tržištu te novih tehnologija i medija.

„Kreativni (ne)red“ će se održati 29. rujna (četvrtak) 2022. s početkom u 12.00h u Inkubatoru kreativnih industrija (Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica).

Konferencija je namijenjena poduzetnicima i zaposlenicima koji djeluju u kulturnom i kreativnom sektoru te ostaloj zainteresiranoj javnosti. Sudjelovanje je besplatno. Prijave su obavezne. Po završetku događanja održat će se i konferencija za novinare.

PRIJAVI SE OVDJE.

Program:

12.30 – 13.30
Pozdravni govor i predstavljanje mrežne platforme za učenje namijenjene poduzetnicima u kulturnim i kreativnim industrijama / predstavljanje projekta i rezultata projekta
- Vesna Vrhovec, Enter Koprivnica

13.30 – 14.30
Virtualni asistenti – tko su i koje usluge nude?
- Sanja Veletanlić, Go2human Hub

15.30 – 16.00
Podcast – novi masovni medij?
- Ratko Martinović, Podcast Inkubator

16.0 – 17.00
Mogu li i ja napraviti svoj NFT?
- Boris Agatić, Kaufkraft.ai

17.00 – 18.00
„Počistite“ svoj životni prostor uz KonMari metodu
- Marija Budija Bingula, Sreća na kvadrat

 

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Entera Koprivnica d.o.o..

Projekt „SCALing up in the creative industries for SMEs and self-employed“ je sufinanciran sredstvima programa Europske unije Erasmus+.

12 09/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice