HR | EN
Novosti

Kako će prelazak na euro utjecati na vaše poslovanje? Pripremite se i prilagodite na vrijeme - prijavite se na edukaciju i saznajte sve korisne informacije!

Hrvatska se priprema za zamjenu kune eurom. S time dolaze i nova zakonska pravila po pitanju dvojnog prikazivanja cijena, što kreće već u kolovozu 2022. Također, stupila su na snagu nova pravila o provođenju popusta u 2022. Novi Zakon o zaštiti potrošača će stupiti na snagu 28.5.2022. Izuzetno je važno ne podcijeniti opseg aktivnosti i promjena koje je potrebno poduzeti, stoga se pripremite na vrijeme!

PRIJAVI SE NA EDUKACIJU "PRELAZAK NA EURO I PRAVILA ZA PROVOĐENJE POPUSTA"!

Datum i vrijeme održavanja: 17. svibnja (utorak) s početkom u 10.00h
Mjesto održavanja:
Enter Koprivnica, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Na edukaciji ćete naučiti:

  • koji su sve bitni datumi po pitanju uvođenja eura te kako se pripremiti za to
  • kako će se upravljati zamjenom valuta te od kada počinje dvojno prikazivanje cijena? Kako će to izgledati u praksi (računi, cjenovne etikete)
  • na koji način će se preračunavati cijene i o čemu trebate voditi računa
  • kako će konverzija utjecati na informacijske sustave i što sve morate prilagoditi
  • koja su nova pravila po pitanju prikazivanja popusta i što sve morate prilagoditi u svom poslovanju
  • što sve trebate napraviti po pitanju isticanja cijena, cjenika, računa itd. kako bi sve bilo po Zakonu
  • da li imate dobar prikaz cijene te koja su pravila za ukidanje "lažnih" popusta
  • webshopovi - kakva pravila vrijede za njih
  • što su to nepoštene poslovne prakse i koji su primjeri tih praksi u oglašavanju

Edukacija je namijenjena svim poduzetnicima, obrtnicima, vlasnicima i direktorima poduzeća koja prodaju robu ili usluge, djelatnicima nabave i category managementa, djelatnicima marketinga i prodaje, voditeljima i djelatnicima prodaje robe široke potrošnje, svima koji imaju webshop, djelatnicima zaposlenima u turističkoj i hotelijerskoj djelatnosti te svima koji komuniciraju s kupcima roba i usluga.

Trajanje edukacije: 3 sata
Cijena edukacije: 300 kuna + PDV. Broj mjesta je ograničen.

O predavačima: RETAIL DNA // Anita Jurjević i Tanja Jurković

Anita Jurjević ima 15-godišnje iskustvo kontinuiranog rada u domaćim i internacionalnim prehrambenim i drogerijskim trgovačkim lancima (Diona, BIPA, Kaufland) u segmentima nabave, category managementa, spacemanagementa, certificirani GS1 Category manager, ima iskustvo u pregovorima, project managementu i rukovođenju timova.

Tanja Jurković ima 15-godišnje iskustvo u internacionalnim prehrambenim i drogerijskim trgovačkim lancima (REWE Group Hrvatska – BIPA, Billa) u segmentima nabave, category managementa, razvoju privatne marke, prodajnih procesa i marketinških kampanja, iskusan rukovoditelj s velikim iskustvom u području pregovora, akvizicija, razvoja timova i strategije poslovanja.

 

19 04/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice