HR | EN
Novosti

Na CRO LinkedIn Meetupu u Koprivnici ključna tema bila je važnost networkinga

Dana 30. rujna u prostorijama Entera Koprivnica održan je CRO LinkedIn Meetup. Potaknuti odličnim prijašnjim susretima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim hrvatskim gradovima, ovaj susret u Koprivnici realiziran je zajedničkom suradnjom Frane Cvitanića, Maria Pintara i Entera Koprivnica.

Susretu su prisustvovali mikro, mali i srednji poduzetnici s ciljem povezivanja te networkinga, potaknuti činjenicom kako se networking za vrijeme Covid-19 krize preselio na online platformu LinkedIn.

Susret je održan kao panel koji je vodio Frane Cvitanić sa slijedećim gostima:

  • Mario Pintar - Head of Marketing at PRO-PING Telekom
  • Dario Galinec - CIO at Franck d.d.
  • David Blažević – Chief Operating Officer at MAOIO AGENCY
  • Goran Grotić - Regional Director at Eurofins BioPharma Product Testing

Kratki panel najprije se fokusirao na goste susreta te njihova iskustva sa LinkedIn platformom, pronalaženjem motivacije, postavljanjem ciljeva i „aha“ momentima shvaćanja određenih njima bitnih stvari, događaja i informacija. Osim samih gostiju panela sudjelovali su i članovi publike sa svojim iskustvima, a jedna od tema panela bila je vezana uz tips & tricks koje gosti koriste na LinkedInu te pristupi i načini korištenja mogućnosti platforme u razne svrhe i na razne načine.

Gosti su skrenuli pozornost na nekoliko važnih činjenica u vidu velike moći i utjecaja LinkedIna ali i drugih medija, iskorištavanju algoritma i organic reach-a platforme koji je izvrstan za korištenje u poslovne svrhe, stajališta korporacija i njihovog načina korištenja platforme za povećanje vidljivosti potencijalnim partnerima i zaposlenicima.

Kao zaključak susreta gosti su savjetovali sve prisutne o važnosti networkinga, učinkovito korištenje platforme i važnosti praćenja kompetentnih ljudi, te važnosti primjene kvalitetnih filtera u brojnosti informacija koja se nalazi na LinkedInu.

Jedan vrlo upečatljiv savjet Davida Blaževića, jednog od sudionika panela: „Ne idolizirajte, propitkujte, kritizirajte i testirajte.“

01 10/2021
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice