HR | EN
Novosti

Na rasporedu tribina #2 iz serije tribina Napali se na neuspjeh!

NAPALI SE NA NEUSPJEH je serija tribina u organizaciji Mudrog drveta, Udruge za promicanje mentalnog zdravlja "Srčika" i Entera Koprivnica koje slave neuspjeh, njime se hvale i razmeću.

Od najvećih projekata u povijesti čovječanstva do svakodnevnog života, svi pokušaji kreativnosti, poduzetnosti i svi izlasci iz zone komfora u sebi nose potencijal i stvarnost neuspjeha. Na našim tribinama želimo razgovarati o neuspjehu otvoreno i hrabro, želimo prepoznati što nam neuspjeh nudi, pogledati mu u oči, naučiti lekciju i zahvaliti mu na tome.

Mi se s našim gostima upuštamo u avanturu neuspjeha i pozivamo vas da nam se pridružite u ovom susretu za koji vjerujemo da će biti prožet humorom i oslobađajući za sve prisutne.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mjesta. Obavezno je nošenje maski uz predočenje COVID potvrda.

PRIJAVI SE OVDJE.

Voditelji tribine: Goran Živković i Dijana Mateša
Datum i vrijeme: 04. ožujak (petak) s početkom u 18h
Mjesto: Inkubator kreativnih industrija na adresi Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

GOSTI:

Mario Kovač dobro nam je poznati kazališni i filmski redatelj, scenograf, dramaturg, skladatelj i dramski pedagog. K tome je još i pjesnik te onaj što oživljuje lik i djelo velikog Elvisa. Mario je otac budućih šahovskih šampiona, a svakom svom neuspjehu se veseli jer iz njega više nauči nego iz većine uspjeha.

Ines Škuflić-Horvat sinonim je za dramsku pedagogiju u Hrvatskoj. Neumorno vodi dramske grupe, režira predstave u kojima sudjeluju djeca i mladi, surađuje na brojnim međunarodnim projektima, a svoje znanje velikodušno dijeli te organizira radionice, kampove i predaje na Poslijediplomskom specijalističkom studiju dramske pedagogije. Osnovala je iznimno uspješan Teatar Tirena koji postoji već 25 godina.

Karla Lulić je koprivnička redateljica koja zna što je „Dobar film“, a to pokazuju nagrade koje stižu čak iz New Yorka te premijere koje se događaju u Hollywoodu u punoj dvorani. Karla je aktivan sudionik kulturnog života Koprivnice, a za neuspjeh kaže da je majka svih uspjeha.

08 02/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice