HR | EN
Novosti

Kako prijaviti projekt na natječaje programa Kreativna Europa - Kultura? - online radionica

U suradnji s Deskom Kreativne Europe - Kultura Hrvatska, pri Ministarstvu kulture i medija, Enter Koprivnica organizira online radionicu na temu: Kako prijaviti projekt na natječaje programa Kreativna Europa - Kultura? koja će se održati u ponedjeljak, 31. siječnja 2022. s početkom u 10:00h preko Zoom platforme.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim udrugama, institucijama i organizacijama koji su aktivni u kulturnim i kreativnim sektorima te su otvoreni za europske suradnje.

Online radionica u trajanju od 2h pružit će kratak uvod u program EU Kreativna Europa – potprogram Kultura s naglaskom na natječaj za Europske projekte suradnje čije otvaranje se očekuje 1. veljače 2022. godine. Nakon kratkog uvoda, slijedi prezentacija FTOP-a - Funding and tender opportunities portal  – centralnog portala EU za prijavu i financiranje projekata u okviru programa EU što će obuhvatiti provjeru i kreiranje PIC broja, a zatim će se pružiti uvid u prijavnicu, kriterije ocjenjivanja sa savjetima  i napomenama za ispunjavanje.

Prijave su obvezne. Po prijavi će svakom polazniku biti poslan link za sudjelovanje na online radionici.

PRIJAVITE SE OVDJE.

PROGRAM
10:00 – 10:30 UVOD – program Kreativna Europa
10:30 – 11:10 FTOP - Fundings and tender opportunities portal
11:10 – 11:55 AP – Application Form – rad na prijavnici
11:55 Q&A

 

19 01/2022
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice